TikTok'da yapılan edit sesi

EnverCalis

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, TikTok'ta dolaşırken edit videolarında bir ses aklıma takıldı ve nasıl yapıldığını sormaya geldim.
Edit videolarında kullanılan örnek: İsim production gibi nasıl yapılıyor? Bilen lütfen yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şey anlamadım. Biraz açabilir misiniz konuyu?

Ya şu cellat falan koyuyor ya hani, dıt dıt bilmem ne sonra bir şey atıyor kalkıyor saçma TikTok şarkıları. Gerçi TikTok şarkısı değil şarkıların bir bölümünü kesip TikTok olarak kullanıyorlar.

Ya şu cellat falan koyuyor ya hani, dıt dıt bilmem ne sonra bir şey atıyor kalkıyor saçma TikTok şarkıları. Gerçi TikTok şarkısı değil şarkıların bir bölümünü kesip TikTok olarak kullanıyorlar.
"Bu kimin kocasıııı buuuuuu, bu benim kocam evimin direği kalbimin sağ dibi canımın içiii" gibi şeyler mi?

Arkadaşlar konu şu oyun editlerinde kullanılan örneğin isim prodeection gibi bir şey.
Yani cellat fanı falan değilim.
Oyun editi yapmak istediğim için

Onu Yapmayı Biliyorum Sound of Text sitesinden prodakşın vs yazıyorsun ve editlerken ses efekti olarak adam efekti veya kalın seste olarabilir oda değilse dev yap o sesi yakalayacaksındır anlamadığın konu varsa yardımcı olabiliririm

Onu yapmayı biliyorum Sound of Text sitesinden prodakşın vs yazıyorsun ve editlerken ses efekti olarak adam efekti veya kalın seste olarabilir oda değilse dev yap o sesi yakalayacaksındır anlamadığın konu varsa yardımcı olabiliririm.

Hocam teşekkürler. Ama hangi dili seçmeliyim.
Biraz daha anlatır mısınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı