Tila İlkAdım Lisans Yedeği Alma

QT646

Hectopat
Katılım
17 Ağustos 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, geçenlerde Tila Yazılım ile yaşadığım bir sorunu nasıl çözdüğümü burada da paylaşayım istedim.

İlkAdım muhasebe yazılımı için konuşuyorum. Diğer ürünlerde de durum aynı olabilir ama emin değilim. Format atmadan önce iptal şifresi saçmalığıyla uğraşmadan bu dizindeki klasörü yedekleyin, bir yerde dursun:

C:\Users\[Kullanıcı Adınız]\AppData\Local\VirtualStore\Windows

Bu klasörün içinde lisans bilgileriniz tutulur ve formattan sonra klasörü yine aynı dizine kopyalayıp lisansı aktif hale getirebilir, 101 hatasını aşarak programı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Tila, formatta bu dosyanın silinmesi yüzünden lisansınızın iptal olduğunu söyleyip size 150 liraya yeni lisans satmaya çalışır. 300 lira verip süresiz lisans alsanız bile o lisans, bilgisayarınızın çökmesiyle uçup gidebilir. Yani tamamen müşteriyi sömürme üzerine bir şirket. Müşteri Hizmetleri desen zaten berbat. Girdiğinizde Caps Lock tuşunu açık unutmuş zar zor Türkçe konuşan birine laf anlatmaya çalışıyorsunuz...

Aslında Tila, uzak durulması gereken bir firma fakat zamanında hata yapıp satın aldıysanız bu yöntem ile o manzarayı hiç görmeden ve en önemlisi vakit kaybetmeden işinize devam edebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı