6 621657 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 197 2 Nisan 2024 #1 Merhaba, Timeshift aracı ile yedek alıyorum format atıp Linux'u yeniden kurduğumda bu yedek ile sistemin aynısını geri yükleyebilir miyim? Eğer yükleyebiliyorsam kayıplar oluşur mu? @Rona @Bayram Tempest Son düzenleme: 2 Nisan 2024
Merhaba, Timeshift aracı ile yedek alıyorum format atıp Linux'u yeniden kurduğumda bu yedek ile sistemin aynısını geri yükleyebilir miyim? Eğer yükleyebiliyorsam kayıplar oluşur mu? @Rona @Bayram Tempest
Çözüm Bayram Tempest 2 Nisan 2024 Hocam aynı dağıtımsa sorun yaşamazsınız ama farklı dağıtıma geçip yedeği kurmaya kalkarsanız işletim sisteminin dosyalarını bozarsınız.
Hocam aynı dağıtımsa sorun yaşamazsınız ama farklı dağıtıma geçip yedeği kurmaya kalkarsanız işletim sisteminin dosyalarını bozarsınız.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.886 Makaleler 38 Çözümler 267 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #2 Hocam aynı dağıtımsa sorun yaşamazsınız ama farklı dağıtıma geçip yedeği kurmaya kalkarsanız işletim sisteminin dosyalarını bozarsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam aynı dağıtımsa sorun yaşamazsınız ama farklı dağıtıma geçip yedeği kurmaya kalkarsanız işletim sisteminin dosyalarını bozarsınız.