512G NVMe 512 GB 1800/1500 Mb/s PCI-e M.2-2280 GEN3x4 M.2 SSD T06854 şeklindedir ve fiyatı 559 TL çok uygun geldi. Sizce bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar, bu SSD güvenilir mi?
Marka hakkında bilgim yok ama eğer Render vb işler yapmıyorsanız Sata SSD ile farkı maksimum bir kaç saniye o yüzden kaliteli bir marka 500 GB Sata SSD alabilirsiniz.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
SATA SSD bakarsanız kesinlikle Samsung 860 EVO öneririm;
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kardeşim bu Samsung merakı nedir arkadaşın attığı SSD'yi bende ilk defa duydum tavsiye etmiyorum ama Samsung'da Samsung pahalı bir SSD Samsung ülkede pek tutmuyor Kingston daha F/P'dir XPG'de alınabilir Samsung'u parası olan alır arkadaş bu SSD'ye baktığına göre ucuz yollu bir şey arıyor.
Kardeşim bu Samsung merakı nedir arkadaşın attığı SSD'yi bende ilk defa duydum tavsiye etmiyorum ama Samsung'da Samsung pahalı bir SSD Samsung ülkede pek tutmuyor Kingston daha F/P'dir XPG'de alınabilir Samsung'u parası olan alır arkadaş bu SSD'ye baktığına göre ucuz yollu bir şey arıyor.
Yok anlatamıyorsun. Adam bir SSD atmış altına hemen "oNe YaW ZamZunG aL" herkes biliyor Samsung'un en iyisi olduğunu ama bütçeler el vermiyor. Bütçesi el verse zaten hemen Samsung alır.