Tinder nasıl bir uygulamadır?

244012

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2019
Mesajlar
3.661
Makaleler
7
Çözümler
9
Kullanan var mı? Tavsiye ediyor musunuz? Tavsiye ediyorsanız uygulama nasıl kullanılmalı? Tavsiye etmiyorsanız neden kullanılmamalı?
 
Kullanan var mı? Tavsiye ediyor musunuz? Tavsiye ediyorsanız uygulama nasıl kullanılmalı? Tavsiye etmiyorsanız neden kullanılmamalı?

Yanlış bilmiyorsam omegle, azar neyse tinder da o.
 
Türkiye gibi bir ülkede kullanılmaz bence. Eskortlar falan kullanıyor bence hep. Ya parasıyla yada sahte profiller. Gerisi belki yüzde birdir.
 
Tinder bir çöpçatanlık uygulamasıdır. Direkt kendinize bir sevgili arayacağınız ve sevgili aramak için tasarlanmış bir platform. İyi veya kötü olması hakkında bir şey söylemek zor. İnternet ortamında oluşan ilişkiler genellikle kısa sürüyor ve çok bağlılık oluşmuyor. Türkiye insanı için genel olarak uygun değil. Yeni neslin tek bir kişiye bağlı kalmak yerine birden fazla kişiyle sürekli değişken bir ilişki yaşamayı tercih ediyor. Eğer siz de bu düşüncedeyseniz deneyebilirsiniz ancak uzun süreli ve güvenilir ilişkiler arıyorsanız uygun değil.
 
Tinder bir çöpçatanlık uygulamasıdır. Direkt kendinize bir sevgili arayacağınız ve sevgili aramak için tasarlanmış bir platform. İyi veya kötü olması hakkında bir şey söylemek zor. İnternet ortamında oluşan ilişkiler genellikle kısa sürüyor ve çok bağlılık oluşmuyor. Yeni neslin tek bir kişiye bağlı kalmak yerine birden fazla kişiyle sürekli değişken bir ilişki yaşamayı tercih ediyor. Eğer siz de bu düşüncedeyseniz deneyebilirsiniz ancak uzun süreli ve güvenilir ilişkiler arıyorsanız uygun değil.
Yeni nesil guzel dusunuyor. Bir kadinla gecmez hayat. En az 4 tane.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı