Tinder şebeke dolandırıcılığı ve organ mafyası

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Denizci
Tinder'den biriyle eşleştim biraz yazıştım beni taksime bara davet etti telefonu mu aldı istiklal caddesine çagirdi aradi beni gece 1.30 da atladim taksiye istiklale gittim ben geldim nerdesin dedim kusura bakma kuzenim geldi kız onunla takılcaz dedi üsteledim biraz ama olmadı neyse taksime çıktım yukarı taksiye bindim eve döndüm ertesi gün gene biriyle eşleştim bu da aynısını diyerek beni taksim istiklale çekmeye çalişti ben konuştuk bununla bir şebeke olduğunu anladım her yerden engelledim daha sonra olay bu arkadaşlar ilk kez başıma geliyor.

389BB699-FC48-4187-8677-2BDC678A1D4D.png
A21F0169-5AEA-4A70-A525-C8320F70C55C.jpeg

900C71D7-D4E8-420A-AECC-1171F5992D82.jpeg
Sen

Son düzenleme:
Hocam siz de fazla yüz vermemiş misiniz daha kızın yüzünü bile görmeden güzelim, sesin çok tatlı falan ne gerek var daha yüz yüze bile karşılaşmadan böyle şeylere? Bu tarz programlar tehlikeli ve samimiyetsiz daha dikkatli olmak lazım.

Hocam siz de fazla yüz vermemiş misiniz daha kızın yüzünü bile görmeden güzelim, sesin çok tatlı falan ne gerek var daha yüz yüze bile karşılaşmadan böyle şeylere? Bu tarz programlar tehlikeli ve samimiyetsiz daha dikkatli olmak lazım.

Kızı deniyordum ben kız zaten masum değil canım cicim dedi hemen bana bende onu yokluyordum anladım sonra şebeke olduğunu neden Taksim 2 Side neden istiklal. Gece hep.

Ciddi ciddi organ mafyası olduklarını düşünüyorsanız konu açmak yerine polis ile çalışmayı deneyebilirsiniz. Bu tarz uygulamalar ile “güzel bir kız bularak sevgili olup evlenirim” diye düşünmek saçmalık zaten.

Hocam bak şimdi 2 side aynı dümen bar gece ikisinde istiklalde ikisinde taksim ikisinde telefon numaralarını veriyorlar ve hemen buluşma istiyorlar ben bu işin altında bir bit yeniği olduğunu düşünüyorum benim bir abim var anlattim buralarda takılıyor beraber gidelim dedi bu akşam eterli gidersen bara sakın girme dedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı