Tinkercad sitesinde Arduino projesi çok donuyor

NarrowVictory

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yarın Arduino kursum başklayacak ve kurs Online. Muhtemelen projeleri Tinkercad sitesinden yapacağız. Ama kesin bir bilgi yok. Hem kursta yapmasak bile ben kendim yapıyorum. Neyse proje oynatırken felaket kasıyor Max. 5 FPS. Hele Zoom'da ekran paylaşırken 1 FPS. Diğer bilgisayarımda 60 FPS oynatabiliyor. diğer bilgisayarından yap diyenleri geri butonuna davet ediyorum.
İnternetim gayet hızlı.
Sistemim biraz düşük.
Fotoğraf paylaşabilirim.
Gereken testleri yapabilirim.
Tarayıcı değiştirebilirim. Yeterki sorun çözülsün.

capture-20230216-223031.png

Yarına kadar yetişmesi lazım. En kötü haftaya.

Sistem çok düşük. Belki farklı bir alternatif Simulator kullanarak deneyebilirsiniz.

Bunu deneyeceğim. Ama önemli olan kursta nereden yapacakları. Büyük ihtimalle Tinkercad üzerinden yaptıracaklar. Sorunu çözmem lazım. Bu arada hocam rozetiniz gitmiş?

Bunu deneyeceğim. Ama önemli olan kursta nereden yapacakları. Büyük ihtimalle Tinkercad üzerinden yaptıracaklar. Sorunu çözmem lazım. Bu arada hocam rozetiniz gitmiş?
Tinkercad üzerinden yapacaklarsa yapabileceğiniz bir şey yok, daha iyi bir sisteme geçin veya farklı simülatörden aynısını yapın.

Peki hocalarım. Maalesef diğer bilgisayarımdan yapacağım. Yarın olunca göreceğiz. Belki başka bir simulasyondan yaptırırlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı