Tiny 11 Valorant'ı açar mı?

• Konuyu başlatan BELOO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 3.096
İşlemci Intel(R) Core(tm) i5-7400 CPU @ 3.00GHz 3.00 GHz.
Takılı RAM 8,00 GB.
1050 Ti ekran kartı.

Linux kullanabileceğimi zannetmiyorum pek bir bilgim yok :(

Her konunuzda beni etiketlerseniz yardımcı olurum.
Bu sisteme önerdiğim dağıtımların bazıları:
Ubuntu.
Pop!_OS! (Pop!_OS ekran kartınızı kurabilir mi bilmiyorum.)
Zorin OS Lite (ki bu tercihimdir)
:)

Deneme açısından dualboot kurun bence.
Ne olur ne olmaz.

Son düzenleme:
Zorin OS Lite gözüme hoş gözüktü lakin Windows'ta çalıştırdığımız şeyleri açıyor mu?

Zorin OS Lite gözüme hoş gözüktü lakin Windows'ta çalıştırdığımız şeyleri açıyor mu?

Ne gibi? (Zorin OS'ta .exe açıcı programı yüklü gelir)

Hangi tür Windows programları kuracaksınız ona göre söyliyeceğim.
Eğer klasik bir programsa (Movavi Video Editor mesela Windows versiyonu Chrome gibi Roblox gibi şeyleri kurabilirsiniz hata almadan.

Hocam dualboot kurun ve kurulum yaparken kapalı kaynak kurulum yapın yoksa oyun oynayamazsınız.

Kurulum için ssleri buraya atın bir tane ticki işaretlemezseniz oyun oynayamazsınız.

Rufus ile değil balenaEtcher ile ISO'yu yazdırın.

Son düzenleme:
Ne gibi? (Zorin OS'ta .exe açıcı programı yüklü gelir)

Hangi tür Windows programları kuracaksınız ona göre söyliyeceğim.
Eğer klasik bir programsa (Movavi Video Editor mesela Windows versiyonu Chrome gibi Roblox gibi şeyleri kurabilirsiniz hata almadan.

Hocam dualboot kurun ve kurulum yaparken kapalı kaynak kurulum yapın yoksa oyun oynayamazsınız.

Kurulum için ssleri buraya atın bir tane T.C.'i işaretlemezseniz oyun oynayamazsınız.

Rufus ile değil balenaEtcher ile ISO'yu yazdırın.

Teşekkür ederim ilginiz için <3

Tiny 11 Valorant'ı açar mı? TPM muhabbetini kapatıp direk olarak yüklemiştim Windows 11 ama açılmamıştı şimdi ise tiny 11 yüklemek istiyorum deneyen varsa oyunlar da özellikle Valorant'ta söyleyebilir mi?

Anakartınızda TPM çipi varsa onu aktif ederseniz öyle açar.

Konuyu çözdüğümü belirtmek isterim TPM i açtım ve halletim artık Valorant oynayabiliyorum yardımlarınız için teşekkür ediyorum hepinize saygılar sevgiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı