Tiny 11 vs W11 LTSC

Axerayn

Centipat
Katılım
25 Ocak 2024
Mesajlar
399
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu Windows 10'un desteği malum bitti, ben de W11'e geçmeyi düşündüm fakat TPM olmadıgından TPM'i bypass etsek bile Valorant vs. açılmıyor, bunun için tiny 11 ya da W11 LTSC kurmayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı? Ve tiny 11 kullanan arkadaşlar driver sorunu vs. yaşıyor musunuz acaba?
 
Windows 11'de TPM bypass yapsanız bile Valorant yine açılmaz. İlla güvenlik güncellemesi alsın ve oynayabileyim derseniz 10 LTSC kurun.
 
Windows 11'de TPM bypass yapsanız bile Valorant yine açılmaz. İlla güvenlik güncellemesi alsın ve oynayabileyim derseniz 10 LTSC kurun.

Ya W11 LTSC kurmayı düşünüyorum Windows 10 LTSC degil W11 LTSC'de tpmsizde kullanabiliyoruz galiba.
 
Tiny 11 hakkında bir bilginiz var mı hocam.

Temizlenmiş modlu Windows 11 o da. NTLite ekibinin çıkardığı bir sistem bu. Eğer amacınız Windows 11'de TPM çipi aktif değilken Valorant oynamak iste bu da işinize yaramaz. Amacınız oyun oynamak değilse ve az kaynak tüketsin derseniz modlu Windows'larda 2.tercihiniz olarak bulunsun. AtlasOS 11, tiny 11'den daha iyidir çoğunlukla.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı