Merhaba bu uygulamada virüs var mıdır? Güvenilir mi? Autoclicker olarak kullanmayacağım yaptığınız hareketleri kayıt edip kendisi tekrar yapıyor o yüzden daha kullanışlı geldi.
O uygulamada hiç sıkıntı yaşadınızmı?Hayır, onun yerine güvenlik amaçlı Microsoft Store'dan bir tane buldum. TinyTask'den biraz daha kötü ama işimi gördü. Macro Recorder X diye bir şey.
Hayır yaşamadım. Sadece biraz düzen ve deneme gerekiyor. Mesela oyunun penceresini seçip öyle tuşlara basmam gerekiyordu yoksa boşa basıyordu.O uygulamada hiç sıkıntı yaşadınızmı?
Uygulama paralı sanırsamHayır yaşamadım. Sadece biraz düzen ve deneme gerekiyor. Mesela oyunun penceresini seçip öyle tuşlara basmam gerekiyordu yoksa boşa basıyordu.
Evet, öyleydi. 14 TL birşeydi. Ama mecbur, diğer programlara falanda baktım onlarında lisansı aşırı uçuk fiyatlardı ve kullanması daha zordu.Uygulama paralı sanırsam
Evet, öyleydi. 14 TL bir şeydi. Ama mecbur, diğer programlara falan da baktım onların da lisansı aşırı uçuk fiyatlardı ve kullanması daha zordu.
Evet ama bazen bazılarını algılamıyor o yüzden bir kaç kere basıyordum ben.Son bir sorum hocam klavyede tuşlara basıyor değil mi?
Evet ama bazen bazılarını algılamıyor o yüzden birkaç kere basıyordum ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.