Tinytask'in VirusTotal sonucu normal mi?

Mringss

Centipat
Daha fazla  
1673810287669.png

VirusTotal sonucu bu çıktı, bilgisayara uygulamayı indirmiştim. Adını duyduğum antivirüs yazılımları zararlı demiyor. Yine de format atmayı düşünüyorum. Son haftalarda kredi kartı ile alım yapmıştım. Endişelenmeli miyim?

Sadece diski temizlesem yeterli mi? Yoksa Full format mı atmalıyım?

Dosya Ekleri

• 2023-01-15.png
    2023-01-15.png
    209,7 KB · Görüntüleme: 71
Eki Görüntüle 1634357

VirusTotal sonucu bu çıktı, bilgisayara uygulamayı indirmiştim. Adını duyduğum antivirüs yazılımları zararlı demiyor. Yine de format atmayı düşünüyorum. Son haftalarda kredi kartı ile alım yapmıştım. Endişelenmeli miyim?

Sadece diski temizlesem yeterli mi? Yoksa Full format mı atmalıyım?

Herhangi kullandığınız antivitüs aracınız bunu algılıyor mu?

False-pozitive olabilir. Net bir şey söylemek zor ancak format atmaya gerek yok, rahat edemiyorsanız uygulamayı silip ESET ile tarama yapabilirsiniz.

Çok riskli gözüküyor. Hele keylogger algılaması ayrı şüpheli bir iş.
Hocam hayır. Dosya güvenli gibi. Çünkü çer çöp olan çoğunun lisansı bile olmayan antivirüsler virüs olarak algılamış. Sağlam antivirüsler temiz çıkarmış görünüşe göre. Bu virüs diyenler False-positive olabilir.

@Mringss Dosyayı Hybrid-Analysis'e atın Falcon Sandbox raporu çıkartmasını isteyin. Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox

Nasıl dosyayı atacağınızı bilmiyorsanız @Dutchman hocamızın rehberi var. Rehber: Hybrid Analysis Raporu Hazırlama

Uygulama içi yetkilendirmelerden, eriştiği kütüphanelere kadar çok geniş bir sebep-sonuç ilişkisi ile false-positive olarak keylogger da demiş olabilir, bilemeyiz. Hybird Analysis ve FileScan.io raporları gerekli.

Bende indirdim virustotala koydum ve aynı sonucu verdi Kaspersky ile 4 5 kere tam tarama yaptım her seferinde temiz dedi uygulama güvenilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı