Tip 9 Saha Dolabı

Makaleler
23
Yer
Antiocheia
Bu hafta bizim sokağa kurulan saha dolabıdır.
Şekil olarak uzaktan tip 7 sanılsa bile yakından daha ince bir şekilde olduğu anlaşılıyor.
Resimdek gözüktüğü gibi ortadaki bilgilendirme kısmı ortada, tip 7'de sağda.
380591

Aman yarabbi, şu saha dolabını da gördüm ya gözüm açık gitmem.
Başkan Türktelekom'a ne dedin de koydular onu oraya. Şahsen 5 yıldır saha ekiplerine yaka silktirdim ; sonunda vdsl dolabı koyabildiler. Geçen ay vatandaşın biri arabayla dolabın üstüne çıkmış. Sizin mahalleye bu çok gelir deyip adsl dolabı koydular. Değerini bil o kutunun. 4 mbit ile çağı 10 yıl geriden yakalamaya çalışıyoruz 🥴🥴

Başkan Türktelekom'a ne dedin de koydular onu oraya. Şahsen 5 yıldır saha ekiplerine yaka silktirdim ; sonunda vdsl dolabı koyabildiler. Geçen ay vatandaşın biri arabayla dolabın üstüne çıkmış. Sizin mahalleye bu çok gelir deyip adsl dolabı koydular. Değerini bil o kutunun. 4 mbit ile çağı 10 yıl geriden yakalamaya çalışıyoruz 🥴🥴
Vallahi ben de çevirmeli internet zamanından kalma internet kullanıyordum. Merkez binadan modeme kadar hiç yenileme yoktu. Bununla tahminlerime göre 100 Mbit bile alırım belki. Aramızda 20m var sadece.
An itibariyle bu dolap üzerinden yazıyorum. 50 Mbit paket seçtim. Pingim Speedtest'te 30'dan 9'a, Avrupa sunucularında 100'den 75'e düştü.

@Cleante
392509

393056

Son düzenleme:
Başkan Türk Telekom'a ne dedin de koydular onu oraya. Şahsen 5 yıldır saha ekiplerine yaka silktirdim; sonunda VDSL dolabı koyabildiler. Geçen ay vatandaşın biri arabayla dolabın üstüne çıkmış. Sizin mahalleye bu çok gelir deyip ADSL dolabı koydular. Değerini bil o kutunun. 4 Mbit ile çağı 10 yıl geriden yakalamaya çalışıyoruz 🥴🥴

Reis bizim buraya 1-2 ay önce tip 7 saha dolabı koydular. Bana dolabın içine kart takılması lazım dedi. Ne zaman aktif olur bu dolap?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı