Tıp fakültesi için 30 bin TL'ye klavyeli tablet önerisi

iPad Air M3 11" ve Pencil Pro bakabilirsiniz. Klavyenin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Eğer klavyeli android bir cihaz alırsanız 6 yıl dayanır mı emin değilim.

Hocam tablet işlerinde Apple ve Samsung'dan cayma. O fiyat bantlarında alacağın iPad cihazlar 60 Hz ekran yenilemesi ve harici SD kart desteği sunmayacaktır. Tıp okuyacağın için bol bol not ve PDF bulunacak tablette. Bu yüzden benim sana önerim Samsung tercih etmen. İşlemci kısmında iPad kadar iyi olmasa bile hem arttırılabilir depolama hem içinden kendine ait kalemi çıkmasıyla daha mantıklı bir tercih olur. Ayrıca ekran yenilemesi de minimum 90'dan başlıyor. Bende S9 FE+ modeli var. Yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum. Bende ders çalışmak için almıştım. Ekran boyutu 12.4 inç. Not almak oldukça rahat. Kendi kalemi var içerisinde zaten S Pen. Benim gördüğüm kadarıyla iki kalemi de kullanan insanlar genelde Apple Pencil değil de S Pen tercih ediyorlar. Hem klavyeli hem de iyi bir tablet almak iPad için biraz zor çünkü Air modelleri zaten 30 civarından başlıyor. Benim sana önerim S9FE+ ve yanında Samsung orijinal klavyeli kılıf alman. Tablet konusunda seni oldukça tatmin edecektir. Ayrıca klavye olarak da orijinal ürün kullanacaksın kötü olacağını sanmıyorum. Depolamanın yetmediği yerde de bir SD kart takar işi çözersin. Şimdiden iyi çalışmalar dilerim.

Bütçeniz dahilinde Magic Pad 2 var ekran ve ses kalitesi çok iyi, S10+ var performans ve ekranı iyi dengeli bir tablet, iPad Air M3 var performans olarak en iyisi ekran olarak diğerlerinin gerisinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı