S22. Birde şu siyah bar sorunu beni deli etti. Youtubedan video izlerken alttan ve ustten cok fazla siyah bosluk cikmasi.Oyun oynamadığınız sürece ikisi de işinizi görecektir. Hangi telefonu kullanıyorsan ona göre seçim yapman daha mantıklı. Tablet telefon arası senkronizasyon işine çok yarıyor. Kişisel olarak iPad kullanıyorum ama telefonum Samsung olduğu için sıkıntı çekiyorum bazen. Onun dışında IPad'in tek kötü yanı depolama yetmiyor.
Tablet telefon arası senkronizasyon işine çok yarıyor.
Hocam ekran koruyucu öneriniz var mı? Ekran kalitesini bozmayıp güzel not almayı sağlayacak.Ve Samsung'un not uygulaması da çok kullanışlı bence.
Hocam 2 üründe elimde birini tanıdığa satacağım o yüzden açtım zaten konuyu.Almanız acil değilse bence bekleyin. Daha sonra İOS, Android farkı sebebiyle desteklenmeyen uygulama problemi yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile genelde ortak yazılım kullanıyorsunuz. Sonuçta tableti sadece not ve slayt amaçlı kullanmayacaksınız.
Oyun oynayacağımı pek zannetmiyorum hocam. Film/dizi izlerim.Almanız acil değilse bence bekleyin. Daha sonra İOS, Android farkı sebebiyle desteklenmeyen uygulama problemi yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile genelde ortak yazılım kullanıyorsunuz. Sonuçta tableti sadece not ve slayt amaçlı kullanmayacaksınız.
iPad daha akıcı ancak Samsung daha kullanışlı.
Kastım daha çok eğitim ile alakalı uygulamalardı. Benim fakültem yabancı dil ağırlıklı olduğundan sözlük vs. uygulamalar bizim için çok kolaylık sağlıyordu. Bazı arkadaşlarımız bu uygulamaların kendi platformlarında olmaması sebebiyle eksiklik yaşadı.Hocam 2 üründe elimde birini tanıdığa satacağım o yüzden açtım zaten konuyu.
Oyun oynayacağımı pek zannetmiyorum hocam. Film/dizi izlerim.
O yuzden karar veremiyorum ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.