Tıp fakültesi için iPad 8 128 GB vs S7 FE

Hocam ekran koruyucu öneriniz var mı? Ekran kalitesini bozmayıp güzel not almayı sağlayacak.

Kendim ekran koruyucuyu takmaya çalışırken 3 tanesini daha kullanamadan çöp ettim en sonunda telefoncuya götürüp yaptırdım😄. Bence pek fark etmiyor iyi bir telefoncuya götürüp takırabilirsiniz.

Tıptakiler genelde iPad kullanıyor, ben de ona ve stabilitesine güvenerek s7FE yerine iPad 9 aldım. Tamam daha stabil falan ama benim için başka bir avantajı yok IPad'in. Eğer Android'in rahatlığına alışıksan iPad çok zorluyor. Açıkçası keşke s7FE alsaydım diyorum.

Kendim ekran koruyucuyu takmaya çalışırken 3 tanesini daha kullanamadan çöp ettim en sonunda telefoncuya götürüp yaptırdım😄. Bence pek fark etmiyor iyi bir telefoncuya götürüp takırabilirsiniz.
Telefoncularda var mı ya hocam ? Paperlike istiyorum ki kalemls yazarken guzel olsun.

Tıptakiler genelde iPad kullanıyor, ben de ona ve stabilitesine güvenerek s7FE yerine iPad 9 aldım. Tamam daha stabil falan ama benim için başka bir avantajı yok IPad'in. Eğer Android'in rahatlığına alışıksan iPad çok zorluyor. Açıkçası keşke s7FE alsaydım diyorum.
Peki hocam S7 FE daha rahat gibi iPadimi satacagim sanirim.

Telefoncularda var mı ya hocam? Paperlike istiyorum ki kalemls yazarken guzel olsun.

Peki hocam S7 FE daha rahat gibi IPad'imi satacagim sanirim.

Orijinal paperlike çok pahalı, piyasada muadilleri çok var. Ben de muadil almıştım. Yazarken çok da fark etmiyor. Ama kullanmamaktan iyidir.
Bu arada iPad beni çok kısıtlıyor. Android özgürlüğü yok maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı