Tıp fakültesi için kalemli tablet önerisi

Davut T

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler. Bu sene Allah izin verirse tıp okuyacağım. Tıp okuyan bazı tanıdıklarım tablet şart diyorlar. Duyduğuma göre hocalar slayt gönderip slayttan ders işliyorlarmış. Bana hem slayt açabilecek hem not defteri gibi kullanabileceğim hem de oyun oynayabileceğim bir şeyler arıyorum. Piyasayı bilmediğim için bütçe belirtmedim.

Huawei'nin matepad'i var ama kalem varmı yokmu bilemiyorum.
Artı olarak 3,4-8,9 gibi fiyatlar

Bütçe sorununuz yok ise iPad alın.
Ayrıca Samsung ve Huawei'nin tabletleride iyidir.
Huawei de Google servisleri çalışmıyor ama çok fazla dert değil bir şekilde çözülüyor.

Herhangi bir tablet tavsiyesinde bulunur musunuz? Yani tableti alıp kalemi ayrı mı alıyoruz, yoksa tabletle beraber mi kalem geliyor, hangi tablet daha uzun ömürlü olur?

İyi günler.
Fiyat sıkıntınız yoksa IPad Air tavsiye ederim, yoksa Ipad 9'a bakın bence.

Android isterseniz Samsung tabletlere yönelmek mantıklı.
Daha ucuz olsun, Google servislerinin olmaması da sıkıntı değil derseniz Huawei Matepad 11'i tavsiye ederim. Tablet+kalem+klavye set şeklinde 8000tl olmuş gerçi ama hem ekran hem de ses kalitesi çok yüksek bir cihaz.

Herhangi bir tablet tavsiyesinde bulunur musunuz? Yani tableti alıp kalemi ayrı mı alıyoruz, yoksa tabletle beraber mi kalem geliyor, hangi tablet daha uzun ömürlü olur?

iPad 6. nesil + 1. nesil kalem kullanıyorum. Bu ikili kombo kalemi 0 IPad'i 2. el alırsanız yaklaşık 3500-4000 liraya geliyor. Ben çizim için aldım gayet memnunum. Eğer bütçeniz daha çoksa iPad Air bakabilirsiniz. Yeni modellerde M1 çip vardı. Ya da bütçeniz daha düşükse kalemle beraber gelen Samsung veya Huawei tabletlere bakabilirsiniz.

Tabletten tablete değişir kalemin ayrı olup olmaması. Bütçe varsa M1 bir iPad yanına kalem alın çok uzun ömürlü cihazlar. Ayrıca tablet zorunlu değil hızlı not alabiliyorsanız normal defter de kullanılabilir.

iPad 9'un kalemi ile beraber mi geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…