Hayır, IPad kalemleri ayrıyeten satın alınıyor. IPad 9 için 1. nesil kalem, Air için 2. nesil kalem almanız gerekir.iPad 9'un kalemi ile beraber mi geliyor?
Hayır, IPad kalemleri ayrıyeten satın alınıyor. IPad 9 için 1. nesil kalem, Air için 2. nesil kalem almanız gerekir.iPad 9'un kalemi ile beraber mi geliyor?
Xiaomi Pad 5 Tablet bak özelliklere.
Öncelikle herkese iyi günler. Bu sene Allah izin verirse tıp okuyacağım. Tıp okuyan bazı tanıdıklarım tablet şart diyorlar. Duyduğuma göre hocalar slayt gönderip slayttan ders işliyorlarmış. Bana hem slayt açabilecek hem not defteri gibi kullanabileceğim hem de oyun oynayabileceğim bir şeyler arıyorum. Piyasayı bilmediğim için bütçe belirtmedim.
Xiaomi kalemler bir parti gelip bitti, tekrar da getirmiyorlar deniyor ama ne kadar doğru bilemem. Mağazalara sorunca gelecek deniyor ama tarih de vermiyorlar.Xiaomi Pad 5 Tablet bak özelliklere
Bu gibi cihazlar, tabletlere göre çok ağır oluyor. Ama elde bir bilgisayar yoksa tercih edilebilir duruma göre.Şu tarz ürünler de piyasada var bir göz atın isterseniz.
Xiaomi kalemler bir parti gelip bitti, tekrar da getirmiyorlar deniyor ama ne kadar doğru bilemem. Mağazalara sorunca gelecek deniyor ama tarih de vermiyorlar.
Bu gibi cihazlar, tabletlere göre çok ağır oluyor. Ama elde bir bilgisayar yoksa tercih edilebilir duruma göre.
Çoğu işinizi tabletle halledebilirsiniz ama (belki ben alışkın olmadığımdan) bana şart gibi geliyor.Peki elde bir bilgisayarın olması şart mı?
Peki elde bir bilgisayarın olması şart mı?
Evet. 64gb'lik modelden bahsediyorum ben.iPad 9 derken bundan mı bahsediyordunuz yoksa daha üst modellerinden mi?![]()
iPad 9. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.2" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz iPad 9. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.2" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! iPad 9. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.2" Tablet özelliklerini incele, 10.236,53 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.