Tıp fakültesi için tablet önerisi

Hocam buna da google ın desteği olmaması kötü yoksa set halinde böyle donanımlı ve bu fiyata f/p ürünün bulunması imkansız.
Ek uygulamalar ile çözülebiliyir deselerde güncel olanı alması bayağı bi sürer
Ayrıca bu tabletin işletim sistemini beğenmeyenlerdr var yeteri kadar optimize çalışmıyor ve kasıyor gibi söylemler de duydum.
Yoksa şu anda en mantıklısı bu olurdu.

64 gb yeterli olur mu
Matepad 11 kesinlikle almayın, tamam cihaz donanım ekran vs. çok iyi ama işletim sistemi market açısından tam bir çöp. Adamakıllı kullanabileceğiniz tarayıcı bile yok, dayanamadım iade ettim.

Merhaba öncelikle tıp fakültesini kazandım ve çoğu kişi tablet kullanmanin avantajlı olduğunu söylüyor. Öncelikle bu öneriler arasında kafamı karıştıran 3 model var diyebilirim.

1-iPad Air 5. nesil (kampanya var şu an kalem ile birlikte 20 k ya tekabül ediyor)64 GB

2-iPad 9. nesil kalemle 11 k 12 k civari 64 GB

3- Samsung Tab S9 GoodNotes gibi uygulamalar da bu tablete gelmiş 128 GB

Şu anda kullandiğim telefon Samsung yani bir Apple ekosistemim olamayacak bu ne kadar etkiler.

Ayrıyeten bu kadar para vermeye gerek var mı sizce değer mi?

Tıp fakültesi biliyosunuz 6 sene yaklasık olarak da beni bu kadar idare etmesi lazım.

iPad Air 64 GB'a param yeter 256'a ya bütçe kalamaz sizce 64 yeterli olunur mu?

ayrıca tablette elektrogitar ile kayit alma edit gibi amaçlarım da var hatta bazı tabletlerde kodlama desteği de oluyor

Bu öneriler dışında F/P önerileriniz var mı?

Özellikle 6 yıl istiyorsanız hiç Samsung Huawei falan bakmayın her zaman derim bu işlerin kralı IPad'dir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı