Tıp fakültesi için tablet önerisi

Matepad 11 kesinlikle almayın, tamam cihaz donanım ekran vs. çok iyi ama işletim sistemi market açısından tam bir çöp. Adamakıllı kullanabileceğiniz tarayıcı bile yok, dayanamadım iade ettim.

Matepad 11 kesinlikle almayın, tamam cihaz donanım ekran vs. çok iyi ama işletim sistemi market açısından tam bir çöp. Adamakıllı kullanabileceğiniz tarayıcı bile yok, dayanamadım iade ettim.
Hocam sizce ipad 9. Nesil ile ipad air arasinda nereden baksan 8 9k farka var değer mi

Özellikle 6 yıl istiyorsanız hiç Samsung Huawei falan bakmayın her zaman derim bu işlerin kralı IPad'dir.

Peki iPad Air ile 9. nesil arasindaki 8 k farka değer mi Air için (kalemi dahil ettim)

Kesinlikle değer 9.nesil önermem çünkü ileri nesilleri çıktıkça 9.nesil eskimeye başlayacak iPad Air ayrı seviyedir çok daha iyi.

6 yıl sorunsuz kullanım için iPad öneririm. Tableti olan çoğu tıp öğrencisi iPad kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…