Tıp fakültesi için tablet önerisi

20kerem05

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bu sene tıp fakültesine başlayacağım inşallah. Haliyle bir tablet almam lazım. Samsung Tab S9(veya S9+) ile iPad Air arasında kaldım. iPad gereksiz pahalı gibi geldi bana ayrıca APK tarzı uygulamalar olmayacak ve ben çok sık APK kullanırım. Ayrıca yeni gelen güncelleme ile Samsung'da artık yapay zeka desteği var ve benim çok işime yarar gibi ama Tab S9 6 yıl dayanır mı emin değilim sizin de görüşlerinizi dinlemek isterim.(tablet konusunda pek fazla bir şey bilmiyorum detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim.)

S6 kullanıyorum not falan almada on numara ayrıca premium isteyen ders programlarını APK indirebiliyosun ben Android'i seçerim her türlü.

Kalem uçları kolay kolay kırılmıyor ama trendyol da falan çok ucuz.

Öncelikle AI konusunda Apple AI iPad Air de kullanılabilir olacak ve 2025 sonrasında Samsung tarafında yapay zeka paralı olacak

Uzun kullanım için iPad daha garanti olur Samsung'un IPad'den tek artısı ekranı ve sizin için APK indirmesi eğer APK'sız yapamam diyorsanız iPad almayın
iPad Air M.2 pencil Pro ile beraber şu an 24K S9 ise 20k.

Öncelikle AI konusunda Apple AI iPad Air de kullanılabilir olacak ve 2025 sonrasında Samsung tarafında yapay zeka paralı olacak

Uzun kullanım için iPad daha garanti olur Samsung'un IPad'den tek artısı ekranı ve sizin için APK indirmesi eğer APK'sız yapamam diyorsanız iPad almayın
iPad Air M.2 pencil Pro ile beraber şu an 24K S9 ise 20k.
iPad nerde 24k hocam link atarsanız sevinirim.
Telefonum da android o yüzden Samsung`a daha yatkınım ama o fiyata cazip geldi iPad.

iPad nerede 24K hocam link atarsanız sevinirim.
Telefonum da Android o yüzden Samsung'a daha yatkınım ama o fiyata cazip geldi iPad.

Buradan IPad'e gidin normal şartlarda üniversite öğrencilerine ve öğretmenlerine indirim uyguluyorlar ve mailden belge istiyorlar fakat forumda belge atmadan aldığını söyleyenler var bende belgemi atmadan önce onaylanmıştı bilmiyorum bir şans denemek lazım ya da garanti olması için yakın olduğunuz üniversite öğrencisi ya da öğretmeni varsa rica edebilirsiniz. Kalem olarak verdiği pencil Pro S Pen'in çok üstünde bir kalem işlem gücü olarak da M.2 çipi var 8 gen 2'den çok daha güçlü bir işlemci.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı