Galiba herkeste farklı etki yaratıyor hocam, şahsen 18 yaşındayım ve 10 yıldır sürekli "çirkin" lafına maruz bırakıldım. Gerek sınıftaki o keko erkekten tut kızlara kadar hepsi hayvan muammelesi yapılırmış gibi fiziksel özelliklerimle ve suratımla dalga geçtiler ve hala daha bu durum devam ediyor. Şu an gittiğim dershaneden birisi fake hesaptan tipimle dalga geçmeye devam ediyor, sırf bu yüzden en güzel fiziğede sahip olsam, en iyi kıyafetleride giysem hatta estetikte olsam kendimi yakışıklı hissedemeyeceğim, bu yüzden sosyal bakımdan 10 0 geride hissediyorum kendimi bundan dolayı kendimi bir kızın yanına yakıştırmıyorum ve çirkin insanların (bende dahil) kız arkadaş gibi işlere girişmesine ters bakıyorum belki size saçma gelecek ama benim için durum bundan ibaret bu yüzdende tip her zaman önemlidir. Eğer bir ortamda en yakışıklı sensen, kızlar her zaman ilk sana doğru gelir sonrasını bilemem ama yakışıklı, güzel insanların her zaman bu durumlarda şansı yüksektir. Çirkin insanlara ise kızlar sırf yanındaki o yakışıklıyla temasa geçmek için yakın davranır, istediği olunca da çöp gibi kenara atılırsın, istediğin kadar başarılı ol, istediğin kadar iyi niyetli ol veya istediğin kadar her şeye sahip ol tipin yoksa çevrendeki herkes işi düşünce yanına gelir, işleri bitincede giderler. (kadınlar içinde geçerli anlattıklarım biz erkeklerdede durum az çok böyle erkek olduğum için kendimden örnek verdim boşa linçlemeyin)