Tip gerçekten önemsiz mi?

seffabullut

Hectopat
Daha fazla  
Üniversitedeyim. Hocanin biri geldi cok eglenceli cok neseli ve entelekturl bir adam. Profesor zaten. 60 yaşında, saclari arkasindsn bağlı, gobekli falan bir adam ama benim hayran olduğum kiz dahil hangi kizi görsem adama hayran.
Bir kiz arkadaşımla konuştuk, diğer kızlar sever boyle entelektuel, havali adamlari ben biraz daha keko seviyorum falan dedi :D
Ama günün sonunda dediğim gibi benim tabiri caizse hayran olduğum kiz 50 60 yaşında gobekli bir adama hayran kalinca insan kendini sorguluyor. Hatta kahveye falan cikacaklarmis. Adam evli bu arada.
Acaba ben de oyle davransam mi bile dedim. Kültür konusunda eksigim yok ama bana komik geliyor hep. Bu durumda nasıl bir yol izlenmeli sence. Kendim olmak ise yaramiyor vs.
Tıp okuyorum dolayısıyla hocanin sinavdan gecirme durumu vs. yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özgüvenliysen çok da değil.
Hocam özellikle dovus sporlsrina falan da baslayinca Özgüvenim tavan ama dediğim gibi bakip ic gecirdigim kisi 60 yaşında gobekli kir sacli profun birine bakıp aşık oldum diyince insan bi düşünüyor acaba neyi yanlış yaptim dıye.
Ortak bir arkadaşımdan duydum bunu da. Konuşurken kızlar sürekli adamı ovup aşık oldum falan diyormus. Adam kulturlu, keyifli, konuskan, cool bi Adam ama günün sonunda dediğim gibi 60 yaşında vs. vs.
Hatta Herkes aşık oldum diyor ama geçen benim hosuma giden kıza kahve falan ismarlamis.
Yanlış anlasilmasin kiza kahve ismarladigi için kizi adamdan kiskanmiyorum.
Tam tersi adama cok saygı duydum ve o noktsya nasil gelirim dıye düşünüyorum. Cunku ben kulturlu ve entelektuel davraninca komik geliyorum kendime. Ayrıca cok konuskan ve sosyal olduğum da söylenemez. Dolayısıyla adamin olduğu yere nasil gelirim dıye dusunuyorum.
Kizla ayakustu bi sohbetim var, biraz kapalı bir kiz. Ama belli ki adam açmis kizi bir sekilde.
Ben sohbet edebiliyim dıye sekilden sekle giriyorum kiz da biraz kendi halinde bi kiz dediğim gibi. Dolayısıyla ortak bir sey bulmaya çalışıyorum falan hala bi kahve icemedik. Adam 3 bikac günde ayarlamis.
Kiz da muhtemelen hoca olduğu için daha rahat falan ama bilmiyorum iste.

Relax olduğu içindir de kızın baba problemi falan yoksa cinsel açıdan bağlayabileceğini zannetmiyorum. Ama her zaman kızlara rahat adamlar daha çekici geliyor.

@metilfenidat daha çok kendini geliştirmeyi bilen erkekler öne geçebiliyor. Sadece atılgan olmak aşırı yetersiz kalıyor.

Söyle bir durumda var yakışıklı olunca hep kızlarla samimi olduğu için nelerden hoşlandıklarını örnek veriyorum biz 17-18 belki 20de anliyosak böyle adamlar 14-15 yaşında bile fark edebiliyor.

Son düzenleme:
Galiba herkeste farklı etki yaratıyor hocam, şahsen 18 yaşındayım ve 10 yıldır sürekli "çirkin" lafına maruz bırakıldım. Gerek sınıftaki o keko erkekten tut kızlara kadar hepsi hayvan muammelesi yapılırmış gibi fiziksel özelliklerimle ve suratımla dalga geçtiler ve hala daha bu durum devam ediyor. Şu an gittiğim dershaneden birisi fake hesaptan tipimle dalga geçmeye devam ediyor, sırf bu yüzden en güzel fiziğede sahip olsam, en iyi kıyafetleride giysem hatta estetikte olsam kendimi yakışıklı hissedemeyeceğim, bu yüzden sosyal bakımdan 10 0 geride hissediyorum kendimi bundan dolayı kendimi bir kızın yanına yakıştırmıyorum ve çirkin insanların (bende dahil) kız arkadaş gibi işlere girişmesine ters bakıyorum belki size saçma gelecek ama benim için durum bundan ibaret bu yüzdende tip her zaman önemlidir. Eğer bir ortamda en yakışıklı sensen, kızlar her zaman ilk sana doğru gelir sonrasını bilemem ama yakışıklı, güzel insanların her zaman bu durumlarda şansı yüksektir. Çirkin insanlara ise kızlar sırf yanındaki o yakışıklıyla temasa geçmek için yakın davranır, istediği olunca da çöp gibi kenara atılırsın, istediğin kadar başarılı ol, istediğin kadar iyi niyetli ol veya istediğin kadar her şeye sahip ol tipin yoksa çevrendeki herkes işi düşünce yanına gelir, işleri bitincede giderler. (kadınlar içinde geçerli anlattıklarım biz erkeklerdede durum az çok böyle erkek olduğum için kendimden örnek verdim boşa linçlemeyin)

Sosyal zekası olan özgüvenli erkekler, yakışıklı erkeklerden daha çok iş yapıyor.
@metilfenidat daha çok kendini geliştirmeyi bilen erkekler öne geçebiliyor. Sadece atılgan olmak aşırı yetersiz kalıyor.

Söyle bir durumda var yakışıklı olunca hep kızlarla samimi olduğu için nelerden hoşlandıklarını örnek veriyorum biz 17-18 belki 20de anliyosak böyle adamlar 14-15 yaşında bile fark edebiliyor.
Hocam dediğiniz gibi ben de geç fark ettim, hatta edemedim. Aslında benim sorum farklıydı. Yani kızlar bu adamda mesela ne buldu da aşık oluyor. Tek kişi de değil esasında.

Borsa Kaplanı misali konuşmaya gerek yok. Her malın alıcısı vardır kendin ol ve vücuduna iyi bak yeter mutlaka biri karşına çıkar. İyi forumlar.
Hocam ben de aynı fikirdeyim ama işte bazen birini değil o kişiyi istiyorsunuz :/

Hocam ben de aynı fikirdeyim ama işte bazen birini değil o kişiyi istiyorsunuz :/
Her istediğin olmuyor deli gibi sev, ailesine yardımcı ol, kardeşine sahip çık ne yap ne et yine senin olmuyor işte. Yapacak bir şey yok iki günlük dünya. Kendine göre birini bul kardeşim bir kız için milyon kere ölme. İyi forumlar belki bir gün bizde mutlu oluruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı