TİP hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mevcut iktidara muhalif oldukları için tatlı su solcularının ilgisini çeken ama ne olduğu açıkça belli olan bir parti.

60 sene öncesinin ideolojisini benimserken sorun yok; iş Atatürk'e gelince "yüzümüzü geleceğe dönüyoruz"...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Solcuların oy verebileceği az parti var zaten.

• CHP
  • TİP
  • Memleket
Memleket de baraj altı kaldığı için çok mantıklı değil bence. HDP zaten malum.

Memleket baraj altı kaldığı için mantıklı değilse TİP'e oy verilir mi diye bile sormaman gerekir.

Ya şu terör işini bir geçelim artık. Terörle bağlantıları falan yok bana kalırsa.

Ya amasın ya sağır birader.
Gerçekten mi?
Az sayıda vekilleri hangi partilerden geçmiş. Siyasi yaşamlarında hangi partilerde çalışmış.
Gerçekten terörle bağlantıları yok mu?

Bunun dışında daha çok eleştiri alabilirim bundan ama bu günkü konumda partilerin terör bağlantıları hakkında kafamızdaki kıstasları baştan gözden geçirmemiz lazım.
Şayet bir taraf da hüda-par bir tarafda HDP.
Al birini vur ötekine.

Şu da yadsınamaz bir gerçektir ki;
Bu tür terör bağlantılı nispeten elit insanlar hep güzel konuşur ve bu konuşma ile kitle toplarlar. Tek tek açıp inceleyebilirsiniz.

Teoride kendilerini mantıklı gösteren ama pratiğe gelince destekleyenlerin de dahil kimsenin yanlarında durmayacağı ideolojilere sahip garip bir parti.

Yapmaya çalıştıkları şeyleri görüyorum, parti olarak sizce oy verilir mi? Düşünceleriniz nelerdir?

Bana kalırsa meclisteki siyasetini gerekli gördüğüm bir parti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…