Tıp İçin Laptop Önerisi

Casper'i düşmanıma bile tavsiye etmem ve macOS Windows'tan daha hafif bir işletim sistemi.

Casper dışında bir öneriniz var mı? Başım ağrımıştı Casper'dan dolayı...

Bütçe kesin değil ama 5-7 bin arası geniş bir aralık verebilirim. İsteğim beni mezun olana kadar idare edecek geri düşmeyecek bir bilgisayar sonrası önemli değil.

Olur önerilere açığım.

Olur önerilere açığım.
Bu sistem epeyi güzel özelliklere sahip. Intel'in çok güçlü bir işlemcisi var içerisinde SSD kapasitesi yüksek. Soğutması çok, ekran çözünürlüğü ideal.
https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...asinabilir-bilgisayar-8bp77ea-p-hbv00000npz6g
Böyle bir model var daha uygun fiyatlı fakat ben şahsen dizüstü bilgisayarlarda AMD önermiyorum. Tercihen seçilebilir. Karar sizin. Fakat parasına fazlasıyla değecek ürünler ikiside.

Bu bilgisayarlar tasarım olarak çok kaba.

Bu bilgisayarlar tasarım olarak çok kaba.
Kardeşim sorun çıkarmaktan başka bir iş yapmıyorsun şu anda farkındasın değil mi? Arkadaş teknolojik olarak gelişmiş güzel bir ürün istiyor. Varsa aynı bileşenleri içerisinde barındıran daha güzel bir model bu fiyata göster arkadaşımız alsın yoksa konuyu sabote etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…