İpad 10.nesilMerhaba, beni 6 yıl götürecek tablet bakıyorum. Huawei MatePad Air almayı düşünüyorum o fiyat bandında önereceğiniz daha iyi bir tablet var mıdır?
Merhaba, beni 6 yıl götürecek tablet bakıyorum. Huawei MatePad Air almayı düşünüyorum o fiyat bandında önereceğiniz daha iyi bir tablet var mıdır?
Huawei şahsen sevmiyorumMerhaba, beni 6 yıl götürecek tablet bakıyorum. Huawei MatePad Air almayı düşünüyorum o fiyat bandında önereceğiniz daha iyi bir tablet var mıdır?
Arkadaşın istediği fiyat bandı max 15 bin onada ipad 10 nesil oluyor hem 11 nesil gereksiz pahalı.iPad 10 veya 11.nesil
Merhaba, beni 6 yıl götürecek tablet bakıyorum. Huawei MatePad Air almayı düşünüyorum o fiyat bandında önereceğiniz daha iyi bir tablet var mıdır?
 consumer.huawei.com

consumer.huawei.com
				Huawei şahsen sevmiyorum.
Arkadaşın istediği fiyat bandı Max 15 bin ona da iPad 10 nesil oluyor hem 11 nesil gereksiz pahalı.
İpad 11 yok zaten 11 demek m2 ipad demek.iPad 11 nerede varmis ya.
iPad 11 yok zaten 11 demek M.2 iPad demek.

Ben öyle belirtmek istedim niye bukadar kafaya taktınız anlamadım ?Hangi M.2 Pro mu yoksa Air mi uydurmayin ya
Ipad 6. Nesil deseniz tamam da 11 demek m2 demek miymis 11. Nesil cikinca ne diyeceksin?
Hocam tam bir bütçe belirtirseniz yardımci olabiliriz 15k civarindaysa s9FE onerebilirim 20 kusure cikacaksaniz Air M.2 oneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.