yigit58 Zeptopat Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #1 Soru yukarıda. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
hermus_c Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 318 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL I3 14100F RTX 4060-500GB M.2 SSD 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci-Kaynakçı 12 Temmuz 2025 #2 yigit58 dedi: Soru yukarıda. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hava harp bence.
yigit58 dedi: Soru yukarıda. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hava harp bence.
Reny. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #3 Hangisinde daha mutlu olacağını düşünüyorsan. Çoğu kişi atlıyor fakat Hava Harp okuyan her öğrenci pilot olamıyor bunu da aklınızda bulundurun.
Hangisinde daha mutlu olacağını düşünüyorsan. Çoğu kişi atlıyor fakat Hava Harp okuyan her öğrenci pilot olamıyor bunu da aklınızda bulundurun.
yigit58 Zeptopat Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #4 Reny. dedi: Hangisinde daha mutlu olacağını düşünüyorsan. Çoğu kişi atlıyor fakat Hava Harp okuyan her öğrenci pilot olamıyor bunu da aklınızda bulundurun. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden biraz tedirginim
Reny. dedi: Hangisinde daha mutlu olacağını düşünüyorsan. Çoğu kişi atlıyor fakat Hava Harp okuyan her öğrenci pilot olamıyor bunu da aklınızda bulundurun. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden biraz tedirginim
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 12 Temmuz 2025 #5 Nasıl bir sıralama bekliyorsunuz hocam? İyi bit sıralamaysa tıp bence.
yigit58 Zeptopat Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #6 kuanbey dedi: Nasıl bir sıralama bekliyorsunuz hocam? İyi bit sıralamaysa tıp bence. Genişletmek için tıkla... Ben ne yapmak istediğime karar vermeye çalışıyorum hocam , 11 e yeni geçtim
kuanbey dedi: Nasıl bir sıralama bekliyorsunuz hocam? İyi bit sıralamaysa tıp bence. Genişletmek için tıkla... Ben ne yapmak istediğime karar vermeye çalışıyorum hocam , 11 e yeni geçtim
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 12 Temmuz 2025 #7 yigit58 dedi: Ben ne yapmak istediğime karar vermeye çalışıyorum hocam , 11 e yeni geçtim Genişletmek için tıkla... Aynı kararsızlığı bende yaşıyordum. Hava harpta ki belirsizlik ve ülkede ki genel belirsizlik kaynaklı tıpta karar kıldım.
yigit58 dedi: Ben ne yapmak istediğime karar vermeye çalışıyorum hocam , 11 e yeni geçtim Genişletmek için tıkla... Aynı kararsızlığı bende yaşıyordum. Hava harpta ki belirsizlik ve ülkede ki genel belirsizlik kaynaklı tıpta karar kıldım.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.191 Çözümler 40 Yer New York 12 Temmuz 2025 #8 yigit58 dedi: Ben ne yapmak istediğime karar vermeye çalışıyorum hocam, 11'e yeni geçtim. Genişletmek için tıkla... Hayatınızın en önemli sorusunu foruma sormak biraz saçma.
yigit58 dedi: Ben ne yapmak istediğime karar vermeye çalışıyorum hocam, 11'e yeni geçtim. Genişletmek için tıkla... Hayatınızın en önemli sorusunu foruma sormak biraz saçma.
yigit58 Zeptopat Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #9 biliyorum hocam fakat tecrübeler ve yaşanmışlıklar önemli Andy deufresne dedi: Hayatınızın en önemli sorusunu foruma sormak biraz saçma. Genişletmek için tıkla... kuanbey dedi: Aynı kararsızlığı bende yaşıyordum. Hava harpta ki belirsizlik ve ülkede ki genel belirsizlik kaynaklı tıpta karar kıldım. Genişletmek için tıkla... belirsizliği hiç sevmem
biliyorum hocam fakat tecrübeler ve yaşanmışlıklar önemli Andy deufresne dedi: Hayatınızın en önemli sorusunu foruma sormak biraz saçma. Genişletmek için tıkla... kuanbey dedi: Aynı kararsızlığı bende yaşıyordum. Hava harpta ki belirsizlik ve ülkede ki genel belirsizlik kaynaklı tıpta karar kıldım. Genişletmek için tıkla... belirsizliği hiç sevmem
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.495 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2025 #10 Disipline gelebiliyorsan hava