Tıp mı hava harp mı?

Maddi açıdan söylüyorum. Tıp okuyup estetisyen olabilirsin. Avrupa'ya gidip Türkiye de olmayan bir tekniği getirip paraya para demeyip başka bir şey diyebilirsin 😊 Kardeşimin sevgilisi aynen böyle yaptı. 3. Ayında G63 aldı. Bir abi olarak yine de acele etmeme taraftarıyım. Daha fikirlerin çok değiecektir. Herkesin fikrini dinle ama sonunda kendini dinle ona göre karar ver. Umarım güzel bir hayatın olur.

Maddi açıdan söylüyorum. Tıp okuyup estetisyen olabilirsin. Avrupa'ya gidip Türkiye de olmayan bir tekniği getirip paraya para demeyip başka bir şey diyebilirsin 😊 Kardeşimin sevgilisi aynen böyle yaptı. 3. Ayında G63 aldı. Bir abi olarak yine de acele etmeme taraftarıyım. Daha fikirlerin çok değiecektir. Herkesin fikrini dinle ama sonunda kendini dinle ona göre karar ver. Umarım güzel bir hayatın olur.
teşekkür ederim abi 😀

Kararsız kalman gereken bir konu değil kafanı karıştıran nedir?
ikiside çok güzel meslekler ,

askerlik seçersem şehit olma ihtimali var ve hizmet ediyorsun (yani havada düşük ama olsun)

tıp okuyup doktor olursam yine hizmet etmiş olur , insanların hayatına dokunarak sevap kazanırım

Küçüklükten beri gelen bir askerlik sempatim var ama tıp çok cazip gözüküyor

olay bu hocam

tabii ülkenin güncel durumu , halk içerisindeki sevilme durumu onlarda önemli

İkisi de çok güzel meslekler,

Askerlik seçersem şehit olma ihtimali var ve hizmet ediyorsun (yani havada düşük ama olsun)

Tıp okuyup doktor olursam yine hizmet etmiş olur, insanların hayatına dokunarak sevap kazanırım.

Küçüklükten beri gelen bir askerlik sempatim var ama tıp çok cazip gözüküyor.

Olay bu hocam.

Tabii ülkenin güncel durumu, halk içerisindeki sevilme durumu onlarda önemli.
Askeri tıp yaz her iki tarafında gönlü olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı