Tip okumak istiyorum. Kesin olmamakla beraber bu sene 400 kişi geriye cekmesi gerekiyor. Dediğim gibi kesin değil ama kafamı karıştıran bir konu var. Tıp okurken ne kadar çalışmak gerekiyor? Sadece sınıf geçmek değil iyi bir doktor olmak istiyorum. Günde kaç saat çalışmam gerekli? Sosyal aktivitelere, oyun oynamaya ve hobilere(yazılım öğrenmek istiyorum hobi olarak) zaman kalıyor mu? Yoksa sabah akşam günde 6-7 saat çalışmak mı gerekiyor? Bahsettiğim sınav zamanları gibi belli gün ve haftalardan ziyade normal bir gün. Kimi günde 1 saat çalışıp sınav dönemi çok çalışmak yeterli diyor kimi de her gün en az 3-4 saat çalışmak gerekli diyor kafam karıştı.
Bir de bu sene sizce 400 kişi geri çekme ihtimali var mı? Çok iyi üniversiteler olmazsa kendi şehrimde okumak istiyorum olmazsa mezuna kalıp ya iyi bir mühendislik ya da iyi bir tıp kazanmayı deneyeceğim.
Bir de bu sene sizce 400 kişi geri çekme ihtimali var mı? Çok iyi üniversiteler olmazsa kendi şehrimde okumak istiyorum olmazsa mezuna kalıp ya iyi bir mühendislik ya da iyi bir tıp kazanmayı deneyeceğim.
Son düzenleyen: Moderatör: