Tıp okuyup yurt dışına gitmek

İnternetten biraz araştırma yaptım. Amerika için bir sınava girmek gerekiyor ve maaliyeti 8-10 bin doları buluyormuş. Almanya için zaten iyi seviye dil gerekiyor. İngiltere için de bir sınav buldum. Kanada ve Dubai için de Türkçe kaynaklar buldum ama merak ettiğim diğer ülkelerle ilgili bilgi yok. Bazı Avrupa ülkeleri+İskandivav ülkeleriyle ilgili bilgiyi nasıl bulabilirim?

İnternetten biraz araştırma yaptım. Amerika için bir sınava girmek gerekiyor ve maaliyeti 8-10 bin doları buluyormuş. Almanya için zaten iyi seviye dil gerekiyor. İngiltere için de bir sınav buldum. Kanada ve Dubai için de Türkçe kaynaklar buldum ama merak ettiğim diğer ülkelerle ilgili bilgi yok. Bazı Avrupa ülkeleri+İskandivav ülkeleriyle ilgili bilgiyi nasıl bulabilirim?
Sonuç alır mısınız emin değilim ama merak ettiğiniz ülkelerin büyükelçiliklerine sormayı deneyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video size yardımcı olabilir .
gördüğüm kadarıyla sağlık alanında yurtdışına gitmek mühendisliğe göre daha zorlu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı