grancoupe
Decapat
Daha fazla
Yeşil pasaportla yurt dışına okumaya ve dil öğrenmeye gitmeyi düşünüyorum. Şu an 17 yaşındayım, gidersem 18 yaşına girdikten sonra (4 ay var) gideceğim. Sistem hakkında doğru düzgün bir fikrim yok. Hangi ülkeye gitmeliyim, İngiltere'ye vize çıkar mı gibi bir sürü soru var aklımda. Erasmus, wat gibi sistemler nasıl işliyor? YKS'ye bu sene girdim, tam olarak belirlenmesine birkaç hafta var ama büyük ihtimalle özel üniversitede iki yıllık uçak teknolojisi ya da başka bir sivil havacılık bölümü okuyacağım.
Hangi programlara bakmalıyım, ne zaman gitmeliyim, şu an gitmek çok mu zor, önce Türkiye'de İngilizce mi çalışmam gerek? Kısacası, genel olarak bu konular hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım, yeşil pasaportu da henüz çıkartmadım.
Hangi programlara bakmalıyım, ne zaman gitmeliyim, şu an gitmek çok mu zor, önce Türkiye'de İngilizce mi çalışmam gerek? Kısacası, genel olarak bu konular hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım, yeşil pasaportu da henüz çıkartmadım.