Tipim nasıl?

Tipim çok mu kötü?

• Güzel

Oy: 45 50,0%
  • Güzel değil

Oy: 49 54,4%

• Oy verenlerin toplamı
    90
Kardeşim takmayın böyle şeyleri. Milletin ağzı hiç durmaz zaten. Bu konular hakkında başkasını ezmeye veya kötülemeye kalkan varsa uzaklaşın zaten. Hayır gelmez.

Merhaba. Fotoğraftaki tipim sizce nasıl? Dalga geçmeyin. Bu arada resimli sonradan kaldıram. Sağ taraftaki benim yıl ay yazikli taraftaki. 10 üzerinden kaç verirsiniz?

Eki Görüntüle 1996100

Kanka ergenlik çağındasın yüzünde sivilce çıkması normal kendine bakım yap şöyle bakım yapanlara g*y filan diyorlarda kafaya takma ileride anlarsın saçları uzatırsan yakışabilir yüz şekline uygun saç stili yap giyi mine özen göster sağlıklı fit olmaya çalış bir spor yap futbol fitness gibi örnek olarak sağlıklı beslen, mewing yap önerim bunlar tipin bana kalırsa 6,7 arası.

Merhaba. Fotoğraftaki tipim sizce nasıl? Dalga geçmeyin. Bu arada resimli sonradan kaldıram. Sağ taraftaki benim yıl ay yazikli taraftaki. 10 üzerinden kaç verirsiniz?

Eki Görüntüle 1996100

%90 karşı cinsiyet dalga geçti bir şey yaptı bundan böyle diyorsunuz çok kafaya takmayın dediklerim önemli şeyler kız arkadaş filan yapmak istiyorsan kokun, vücut'un önemli açık konusayim kafaya takma ama özende göster.

Sağ olun hocam.
Kardeşim takmayın böyle şeyleri. Milletin ağzı hiç durmaz zaten. Bu konular hakkında başkasını ezmeye veya kötülemeye kalkan varsa uzaklaşın zaten. Hayır gelmez.
Sizede sağ olun tamam takmam.

Hocam saça biraz şekil versen iyi olur bu arada.

Biliyorum ama yarış olmuştu o zaman ve yarış bittikten sonra saçım öyle oldu o yüzden fotoğrafada böyle düşmüşüm.

Saçları uzatırsan yakışabilir yüz şekline uygun saç stili yap.
Hangi saç stili olur bana tavsiye verir misiniz?

Nasıl şekil versem olur hangi saç şeklini tercih edersiniz?

Sonra bakan neden Türkçe ortalamasını yükseltiyor. Bu adam liseye geçmiş. Konu nasıl onay aldı moderatör nasıl anladı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…