Çözüldü Tippy.js background-color problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

21ebu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Tippy.js ile tooltip kullanıyorum. CSS'te background-color veya background yaptığımda arka planı değişiyor ama sadece şu küçük kısım kalıyor bir türlü anlamadım bilgisi olan var mı?

1685715310581.png

Projeye CDN olarakta ekledim npm i tippy.js ile de ekledim.

Çözüm
Dökümanlarında nasıl tema oluşturup kullanacağınız, soldaki okun rengini değiştireceğiniz vs. yazıyor. SVG ok için fill, CSS ok için ayrı ayrı border color vermeniz gerektiği belirtilmiş.
Dökümanlarında nasıl tema oluşturup kullanacağınız, soldaki okun rengini değiştireceğiniz vs. yazıyor. SVG ok için fill, CSS ok için ayrı ayrı border color vermeniz gerektiği belirtilmiş.

Çözüm
Teşekkür ederim.

Konuyu daha sonra okuyup anlamayan arkadaşlar için şöyle söyleyeyim:

CSS:
.tippy-box[data-theme~='tippy'][data-placement^='top'] > .tippy-arrow::before {

border-top-color: #77af8d;

}

.tippy-box[data-theme~='tippy'][data-placement^='bottom'] > .tippy-arrow::before {

border-bottom-color: #77af8d;

}

.tippy-box[data-theme~='tippy'][data-placement^='left'] > .tippy-arrow::before {

border-left-color: #77af8d;

}

.tippy-box[data-theme~='tippy'][data-placement^='right'] > .tippy-arrow::before {

border-right-color: #77af8d;

}

Bu kodlarda 'tippy' yazan yer sizin temanız olacak. Ben varsayılan olarak tüm tooltiplerde kullanmak için tippy'nin kendisini seçtim. data-placement ise sağ, sol, yukarı ve aşağı olarak seçmenizi sağlıyor. .tippy-arrow::before ise o rengini değiştirmek istediğimiz okları seçiyor. Border color ise bildiğiniz border.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı