Bu nasıl bir gönderme üstad? Baya düşünmüş olmalısın..ETS 2 de 900 saatiniz varsa direk alabiliyorsunuz hocam(Göndermeyi anlayan anladı)
Tır şoförü olmak için hangi belgeler gereklidir bu belgelerin toplam maliyeti nedir?
Division diyorum hocam başka bi şey demiyorum.Bu nasıl bir gönderme üstad? Baya düşünmüş olmalısın..
C sınıfı ehliyet, çekici için D sınıfı, dijital ehliyet, yurt içi veya yurt dışı src belgeleriniz bulunması lazım.
Evet farkedip düzelttim hocam.Tır için CE gerekiyor yeni yönetmeliğe göre D sınıfı otobüs oluyor
Tır şoförü olmak için hangi belgeler gereklidir bu belgelerin toplam maliyeti nedir?
Hocam tır şoförlüğü zor meslek ya. Araba sürmek bile bir yerden sonra zor gelirken kocaman aracı sürmek bir yerden sonra çok yorar, ayaklar iflas eder. Uyku düzeni yok, doğru düzgün yemek yok yani zor meslek. Yapanlara saygım sonsuz helal olsun vallahi ben yapamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.