Tır şoförü olmak istiyorum

Hayat senin hayatın istediğin gibi yaşa. Liseni bitir ehliyetini al ve baban ile çalış. Eğer bıkarsan okula devam edersin.

Dostum annen hakli, diploma gercekten onemli. Tamam Türkiye'de issizlik fazla, ama yarin bir gun o diplomaya ihtiyacin olacak emin ol. Hem kim istemezki universite ortamini yasamayi. Arkadaslarla takilmayi.

Üniversiteyi bitiren adam bile sıradan görülüyor, biri sorduğunda "ben ortaokul mezunuyum" demeyi planlamıyorsunuz herhalde. Hem liseye gidip hem de babanızla konuşarak mesleğe yatkın olabilirsiniz.

Diplomalı işsiz vs. zırvalamaya gerek yok. Olmak istiyorsan ol, senin geleceğin.

Sen liseyi bitir hatta açık öğretimden okumaya devam da et. Tır sana ait olunca güzel kazanç bırakır.

80 ve 90'lar desen tamam diyeceğim. Elinde kamyon ve tırı olan paşaydı. Şimdi ellerindekini satmak için uğraşıyorlar.

80 ve 90'lar desen tamam diyeceğim. Elinde kamyon ve tırı olan paşaydı. Şimdi ellerindekini satmak için uğraşıyorlar.
Şaka mı yapıyorsun? Sen tır sahiplerinin kazancından haberdar değilsin herhalde. İyi bir şirket ile anlaştığında sırtın yere gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…