Tıraş makinesı ile bacak kılları alınır mı?

Sefa21

Femtopat
Daha fazla  
Bacak kıllarım yaşıma göre çok fazla. Artık yaz da geldi ve şort giyiyorum. Şort giydiğimde kıllarım gözükmesin diye uzun çorap giyiyorum ama uzun çorap giydiğimde arkadaşlarım "halı saha çorabı mı giymişsin" deyip gülüyorlar. Artık buna bir çözüm bulmam gerekiyordu ve tıraş makinesi aklıma geldi. Tıraş makinesi ile alacağım kıllarımı ama aklıma takılan bir şey var. Tıraş makinesi ile bacak kıllarımı alırsam böyle küçük küçük çirkin kıllar kalır mı? Küçük küçük derken siz anlamışsınızdır benim dediğimi. Bir de yaklaşık kaç dakika sürer almam?

Traş makinesinin başlığına göre değişir arta kalan kılın görünüp görünmeyeceği.
En etkili yöntem traş bıçağı gibi duruyor eğer görüntüyü çok kafaya takıyorsanız.
Ama onu da hiç denememiş biri olarak tavsiye etmek bana düşmez.

Bazı traş makinelerin vücut kılı alma başlıkları oluyor. Onlara göz atabilirsiniz.

Mesela şu çok beğenilen bir ürün.

Traş makinesinin başlığına göre değişir arta kalan kılın görünüp görünmeyeceği.
En etkili yöntem traş bıçağı gibi duruyor eğer görüntüyü çok kafaya takıyorsanız.
Ama onu da hiç denememiş biri olarak tavsiye etmek bana düşmez.

Bazı traş makinelerin vücut kılı alma başlıkları oluyor. Onlara göz atabilirsiniz.

Mesela şu çok beğenilen bir ürün.
Bende Powertec TR-1818 makinası var onla başlık takmadan aldığımda çok güzel oluyor dışardan bakıldığında kıl gözükmüyor ben başlıksız alsam?

Powertec'in ürünleri ucuz ama gayet yeterlidir. Hazır elinizde traş makinesi varsa hiç ekstra masrafa girmeyin. Başlıksız işinizi görün.
Ben biraz pimpiriklisinizdir diye OneBlade önerdim.
Philips OneBlade belki daha etkili olacaktır ama onun da başlık derdi var.
Her başlık köreldiğinde ek 400-600 TL başlık masrafı var.

Powertec'in ürünleri ucuz ama gayet yeterlidir. Hazır elinizde traş makinesi varsa hiç ekstra masrafa girmeyin. Başlıksız işinizi görün.
Ben biraz pimpiriklisinizdir diye OneBlade önerdim.
Philips OneBlade belki daha etkili olacaktır ama onun da başlık derdi var.
Her başlık köreldiğinde ek 400-600 TL başlık masrafı var.
O zaman Powertec TR-1818 makinası ile başlık takmadan direk alıyorum. (İlk defa alacağım kıllarımı da korkuyorum biraz :D )

Önce en yukarı, şortun altında kalan kısımları alıp bir bakın, hoşunuza gidecek mi.
Direk en aşağıdan başlamayın :)

Bacak kıllarım yaşıma göre çok fazla. Artık yaz da geldi ve şort giyiyorum. Şort giydiğimde kıllarım gözükmesin diye uzun çorap giyiyorum ama uzun çorap giydiğimde arkadaşlarım "halı saha çorabı mı giymişsin" deyip gülüyorlar. Artık buna bir çözüm bulmam gerekiyordu ve tıraş makinesi aklıma geldi. Tıraş makinesi ile alacağım kıllarımı ama aklıma takılan bir şey var. Tıraş makinesi ile bacak kıllarımı alırsam böyle küçük küçük çirkin kıllar kalır mı? Küçük küçük derken siz anlamışsınızdır benim dediğimi. Bir de yaklaşık kaç dakika sürer almam?
Alınır ben alıyorum.

Peki makine ile almadan önce kıllarınızı ıslatıp mı alıyorsunuz yoksa direk hiçbir uygulama yapmadan mı alıyorsunuz?
Kılların etrafa sıçramasını istemiyorsanız ıslatabilirsiniz. Ama ıslandığı zaman da kesilen kıllar bacağa yapışıyor, kalan yerleri görmeniz daha zor oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı