Titanseat Throne alınır mı?

xenk2626

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam boyum 185 kilom 110. 10k bütçem var. İlk başta Hawk Future düşündüm ancak hem bütçemi aşması hem de taksitli alacak olmamdan kaynaklı fikrimi değiştirdim. Araştırırken titanseat thronea rastladım. Cidden kağıt üstünde efsane bir koltuk ancak 2 inceleme videosu var (biri sponsorlu) toplasan 15-20 yorumu var ürünün.
Amazon'da 6 taksit 10000TL ürün hakkında bilgisi olan kullanan var mıdır?

Selam boyum 185 kilom 110. 10k bütçem var. İlk başta Hawk Future düşündüm ancak hem bütçemi aşması hem de taksitli alacak olmamdan kaynaklı fikrimi değiştirdim. Araştırırken titanseat thronea rastladım. Cidden kağıt üstünde efsane bir koltuk ancak 2 inceleme videosu var (biri sponsorlu) toplasan 15-20 yorumu var ürünün.
Amazon'da 6 taksit 10000TL ürün hakkında bilgisi olan kullanan var mıdır?
3 taksit var eğer uyarsa ekstra visco sünger ile alınabilir.

Ben de günlerdir koltuk araştırıyorum. Titanseat Throne ve Zio Venom XL, Zio Valor arasında kaldım. Titanseat'ın mağazası Ümraniye'de. Bu hafta gidip deneyeceğim. Beğenirsem muhtemelen Amazon'dan alırım. 2 hafta kullanıp beğenmezsem iade edip Zio veya başka markalara bakarım.

3 taksit var eğer uyarsa ekstra Visco sünger ile alınabilir.

1764508858648.png

Ayrıca Exvega ilk alındığında kısa sürede 5 yıldız yoruma 200TL verdiğinden gerçek kullanıcı yorumları yok gibime geliyor ayrıca Şikayetvar'da çok fazla çözümsüz yorum var.

Ben de günlerdir koltuk araştırıyorum. Titanseat throne ve Zio Venom XL, Zio valor arasında kaldım. Titanseat'ın mağazası Ümraniye'de. Bu hafta gidip deneyeceğim. Beğenirsem muhtemelen Amazon'dan alırım. 2 hafta kullanıp beğenmezsem iade edip Zio veya başka markalara bakarım.

Az önce forumda açılan tek konuya mesaj attın gördüm zaten.

3 taksit var eğer uyarsa ekstra Visco sünger ile alınabilir.

Hocam deri-kumaş siz hangisini tercih edersiniz.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2613594

Ayrıca Exvega ilk alındığında kısa sürede 5 yıldız yoruma 200TL verdiğinden gerçek kullanıcı yorumları yok gibime geliyor ayrıca Şikayetvar'da çok fazla çözümsüz yorum var.

Az önce forumda açılan tek konuya mesaj attın gördüm zaten.

Hocam deri-kumaş siz hangisini tercih edersiniz.
Kumaş her zaman daha sağlıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı