Tıraş makinesi önerisi

Berkay_00

Hectopat
Sakal için kullanılabilecek jilet yerine alabileceğim haftada 1 2 kere kullanacağım bir makineye geçmek istiyorum. Profesyonel bir şey olmasına gerek yok. Bazen 0 bazen biraz pay bırakacak şekilde kesse yeter. İş hayatı için değil de üniversite öğrenciliği için lazım. Şekillendirme vs yapma şeyim yok. Saç için zaten berbere gidiyorum hiç karıştırıp bozmam saç tıraşını.

Philips multigroom amazon

hocam f/p ürün istiyorsan powertec'in ürünlerine bakabilirsin. bazı modelleri şarj göstergeli. öz abim kullanıyor çok memnun. ara sıra bende kullanıyorum fakat başlık olarak çok çeşitleri yok. 1mm 2mm ve 3mm çeşitleri var sanırım. phillips veya braun gibi 7 in 1 tarzı modelleri var mı hiç bilmiyorum ama varsa bile pahalıdır bence. gerekte var mıdır orası tartışılır.

Powertec TR-658 kullanıyorum memnunum basit, kullanışlı, uygun. Philips 7'in 1 var mesela o güçsüz ve Powertec'e göre bir tık uzun kesiyor.

Hocam F/P ürün istiyorsan Powertec'in ürünlerine bakabilirsin. Bazı modelleri şarj göstergeli. Öz abim kullanıyor çok memnun. Ara sıra bende kullanıyorum fakat başlık olarak çok çeşitleri yok. 1mm 2mm ve 3mm çeşitleri var sanırım. Phillips veya Braun gibi 7'in 1 tarzı modelleri var mı hiç bilmiyorum ama varsa bile pahalıdır bence. Gerek de var mıdır orası tartışılır.

1728843118605.jpeg

Bu modeli diyorsunuz galiba. Bunlar çok hoşuma gitmiyor sokakta, her pazarda, her yerde bu 2 tane 50 TL diye bu görünüşte olan ürünler satılıyor. Kalite farkı vardır belki bir şey diyemem ama ister istemez biraz soğudum.

Powertec TR-658 kullanıyorum memnunum basit, kullanışlı, uygun. Philips 7'in 1 var mesela o güçsüz ve Powertec'e göre bir tık uzun kesiyor.
Phillips'in 7 in 1 modeli bende de var ve dediğinde haklı powertec'e göre bir tık güçsüz kalıyor.

Eki Görüntüle 2328873

Bu modeli diyorsunuz galiba. Bunlar çok hoşuma gitmiyor sokakta, her pazarda, her yerde bu 2 tane 50 TL diye bu görünüşte olan ürünler satılıyor. Kalite farkı vardır belki bir şey diyemem ama ister istemez biraz soğudum.
hayır bu değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı