Tıraş makinesi önerisi

Hocam bence benim gibi 7000'li serisinden alın başka birisine sorduğumda 5000 kullandığını ancak 7000 serisini önerdiğini söyledi. Ben de biraz daha fikir almak adına buraya sorayım dedim.

Benim de aklımda 7000 serisi var şu an.
Attığınız ürünle benim attığımın neredeyse hiç farkı yok bence 500 TL fiyat farkı vermeye değmez

Aldınız mı acaba nasıl cihaz deneyimlerinizi sunar mısınız bende almayı düşünüyorum.
Hocam çok başlılık konusunda iyi traş kalitesi falan da gayet iyi alabilirsiniz ancak sıfır tıraşa biraz özen gösteriyorsanız beklentinizi karşılamayabilir yani yine güzel alıyor ama daha iyi sıfır alanını da gördüm diyebilirim. Şarj konusunda ise zaten diğer cihazlara göre üstünlük sağlıyor hem şarj etme süresi kısa hem de kullanım süresi uzun alabilirsiniz ama dediğim gibi kusursuz bir sıfır tıraş istediğiniz yer varsa ayriyeten farkli bir cihaz tercih edebilirsiniz.

Hocam çok başlılık konusunda iyi tıraş kalitesi falan da gayet iyi alabilirsiniz ancak sıfır tıraşa biraz özen gösteriyorsanız beklentinizi karşılamayabilir yani yine güzel alıyor ama daha iyi sıfır alanını da gördüm diyebilirim. Şarj konusunda ise zaten diğer cihazlara göre üstünlük sağlıyor hem şarj etme süresi kısa hem de kullanım süresi uzun alabilirsiniz ama dediğim gibi kusursuz bir sıfır tıraş istediğiniz yer varsa ayrıyeten farkli bir cihaz tercih edebilirsiniz.

Vücutun her bölgesi için iyi mi vücut için olan başlığı? Bir de yüzde çok sakal çok mu kalıyor 1 metreden belli olur mu yoksa çok dikkatli bakılırsamı gözükür bir de sıfır için bildiğiniz bir makine var mı?

Vücutun her bölgesi için iyi mi vücut için olan başlığı? Bir de yüzde çok sakal çok mu kalıyor 1 metreden belli olur mu yoksa çok dikkatli bakılırsamı gözükür bir de sıfır için bildiğiniz bir makine var mı?
Vücut başlığını henüz kullanmadım o yüzden tam bir cevap veremem ama iyi olduğunu düşünüyorum. Sakal çok kalmıyor dediğim gibi yine iyi alıyor ama daha iyi alanını da gördüm. Doğrusu şöyle söyleyeyim diğer makinelerden aşırı ucuz bir fark var sıfır alım konusunda yani öyle 1 metre falan dert edilecek bir durum değil, aşırı az bir fark. Son olarak ise ben sakallarımı sıfır tıraş alıyorum ama jilet berbat yaraladığı için ve bu makine de pek uygun olmadığı için altta koyduğum sinek kaydı makineyi kullanıyorum neredeyse jilet gibi alıyor ayrı olarak normal tıraş tarafı da var güzel bir ürün sakal için eğer sıfıra vuruyorsan öneririm.

Vücut başlığını henüz kullanmadım o yüzden tam bir cevap veremem ama iyi olduğunu düşünüyorum. Sakal çok kalmıyor dediğim gibi yine iyi alıyor ama daha iyi alanını da gördüm. Doğrusu şöyle söyleyeyim diğer makinelerden aşırı ucuz bir fark var sıfır alım konusunda yani öyle 1 metre falan dert edilecek bir durum değil, aşırı az bir fark. Son olarak ise ben sakallarımı sıfır tıraş alıyorum ama jilet berbat yaraladığı için ve bu makine de pek uygun olmadığı için altta koyduğum sinek kaydı makineyi kullanıyorum neredeyse jilet gibi alıyor ayrı olarak normal tıraş tarafı da var güzel bir ürün sakal için eğer sıfıra vuruyorsan öneririm.

Anladım teşekkür ederim peki 3 başlıklı makineler hakkınızda bir bilgi var mı onlar nasıldır sıfır alma konusunda.

Anladım teşekkür ederim peki 3 başlıklı makineler hakkınızda bir bilgi var mı onlar nasıldır sıfır alma konusunda.
Ben de zamanında sıfır almak için düşündüm onu, iyi aldığını duydum o yandan bir problemi yok ama uzun vadede sorun yaşandığini duyduğumu da hatirliyorum size kalmış alacaksanız philipsin alabilirsiniz ayrı olarak araştırmanızı da öneririm tabi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı