Tıraş makinesi önerisi

olcayseennnn

Centipat
Daha fazla  
Vücut, sakal, bıyık icin kullanacağım. Piyasasini bilmedigimden düşük/orta bütçe önerirseniz sevinirim 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
7 yıldır Philips 5000 serisini kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Bütçene göre üst/alt modelleri seçebilirsin. Fiyat azaldıkça başlık sayısı azalıyor ihtiyacına göre seçersin.

Dosya Ekleri

• 1748458759016.png
    1748458759016.png
    315,3 KB · Görüntüleme: 24
Vücut için Philips oneblade olabilir. Yüz için de uygun ama numaralı başlık lazımsa uygun olmayabilir.

Yok hocam numarali baslik lazim degil jilet temizlemesi zor oluyor diye makineye gecme karari aldim 😃 teşekkürler.

7 yıldır Philips 5000 serisini kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Bütçene göre üst/alt modelleri seçebilirsin. Fiyat azaldıkça başlık sayısı azalıyor ihtiyacına göre seçersin.

Teşekkürler🙂

Yok hocam numarali baslik lazim degil jilet temizlemesi zor oluyor diye makineye gecme karari aldim 😃 teşekkürler.
Oneblade, makineler arasında en sıfıra yakın alanlardan biri. Sakal bırakmadan önce ben de kullanıyordum da şu an rafta duruyor :D Güzel ürün yani sadece başlıkları biraz pahalı ama bir başlık epey bir süre götürüyor.

Bende de 3000 serisi vardı birkaç sene önce, 1 sene sonra bataryası öldü şarjı 5 dakika dayanmıyordu. Bunlar da öyle değilse güzelmiş.

Bende de 3000 serisi vardı birkaç sene önce, 1 sene sonra bataryası öldü şarjı 5 dakika dayanmıyordu. Bunlar da öyle değilse güzelmiş.

3000 serisi giriş seviyesi olduğu için biraz fazla kısılmış bir model hocam özellikle bıçak kısmı plastik 5000 ve üzerinde komple çelik oluyor. Ben çok sık tıraş olan biri değilim ortalama iki haftada bir olurum ful şarjla 4 kez tıraş olabiliyorum. Olumsuz bir yanını söylemem gerekirse bendeki modelin tam şarj olması uzun sürüyor yeni nesillerde hızlı şarj var diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı