Çözüldü Tırcı Haşim’den parfüm nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

baelish

Centipat
Daha fazla  
@286545 Hocam, Tırcı Haşim'den siparişiniz olmuş. Forumda okuduğum kadarıyla süreç nasıl işliyor, hangi parfümleri aldınız, sadece Arap markaları mı yoksa diğer markalar da çok uygun mu? Bir sıkıntı yaşamadınız gibi anladım, o yüzden ben de kendisiyle anlaşmayı düşünüyordum. Her markadan her bölgeden parfüm alabiliyor muyuz? Alabiliyorsak yine BAE ürünleri gibi 3’te 1ine falan mı alıyoruz, merak ettim. Teşekkürler şimdiden.

Çözüm
@286545 Hocam, Tırcı Haşim'den siparişiniz olmuş. Forumda okuduğum kadarıyla süreç nasıl işliyor, hangi parfümleri aldınız, sadece Arap markaları mı yoksa diğer markalar da çok uygun mu? Bir sıkıntı yaşamadınız gibi anladım, o yüzden ben de kendisiyle anlaşmayı düşünüyordum. Her markadan her bölgeden parfüm alabiliyor muyuz? Alabiliyorsak yine BAE ürünleri gibi 3’te 1ine falan mı alıyoruz, merak ettim. Teşekkürler şimdiden.
Kendisine Whatsapp'tan mesaj atıp istediğiniz parfümü ve fiyatını soruyorsunuz. O da Irak'ta aldığı parfümcüye sorup size cevap yazıyor. Haftada bir Irak'a gidiyor, stokta varsa bir haftada istediğiniz parfümü getirir, sonra da Dolap ya da Gardrop'tan sembolik ücretli ilân açar siz de ilânı satın alırsınız. Kalan parayı da hesabına havale edersiniz. Kargoyla sorunsuz gönderir.

Şimdiye kadar kendisiyle sorun yaşayan olmadı. Hatta ucuza mal getirip buradaki insafsız kloncuların kârını düşürüyor diye kendisini tehdit etmişler. Fiyatları Türkiye piyasasına göre oldukça uygun. Orjinal parfüm getiriyor mu, getiriyorsa fiyatlar nasıl bilemiyorum; kendisine sormanız lazım.

Kendisinden bir kere alışveriş yaptım ama muadil parfüm grubunda alışveriş yapan çok kişi biliyorum. Türkiye'de satışını görmediğim Paris Corner Camaro Homme Intense (DHi klonu) almıştım.
bu adam orjinal mi satıyor deneyen var mı emin miyiz? 1680e veriyor ruxanda 3000 yurt dışı fiyatı ztn 34 euro istediğim parfümün oda 1600 yapıyo 1680e veriyo sahte olmasın tırcı hasim.

Bu adam orijinal mi satıyor deneyen var mı emin miyiz? 1680e veriyor ruxanda 3000 yurt dışı fiyatı zaten 34 euro istediğim parfümün oda 1600 yapıyor 1680e veriyor sahte olmasın tırcı hasim.

Avrupa'daki Euro fiyatına değil BAE'deki Dirhem fiyatlarına bakacaksınız. Arap klonları BAE'de üretiliyor ve çoğu inanılmaz ucuz. Hele Discounterlarda daha da ucuza bulunabiliyor.
Örnek:

Screenshot 2025-08-26 at 17-24-34 Lattafa Khamrah Perfume For Unisex EDP 100ml – samawa perfumes.png

Screenshot 2025-08-26 at 17-26-09 Lattafa khamrah edp - ruxan group.png

Screenshot 2025-08-26 at 17-27-08 Canlı Euro Kuru Ne Kadar Güncel Euro_TL Alış Satış Fiyatı ve...png

Ben ve birçok kişi aldı, bir sıkıntı yaşamadı. Elinde olup olmadığını kendisine sorarsın.

Varmış elinde.

Bir şey daha soracağım Liquid Burn French Avenue BAEde 165 dirhem yani 1850TL tırcı haşim 1680e mal olur sana dedi nasıl oluyor o iş baeden daha ucuza nasıl verebiliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı