Tiriniti güvenilir mi?

ChikiTiger

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2018
Mesajlar
373
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 4600H - GTX 1650 - 16GB 3200 MHz - Acer Nitro 5
Cinsiyet
Erkek
Her türlü oyunu ucuza satıyorlar. BF1 25 TL sizce güvenilir mi?
 
Ödeme yerine gelince oyunu bize nasıl verecekleri yazmıyor. Hatta oyunu bize verecekler mi o bile yazmıyor. :D Ben güvenmedim eğer alanlar varsa yorumlarını yazarlarsa The Crew 2'yi almak isterim 75 TL'ye.
 
Bu Tiriniti(Trinity ) güvenilir.
MatrixTrinity.jpg


Site olan tiriniti ise pek değil.
 
Site güvenilir mi, verdikleri hizmet yasal mı diye kontrol amaçlı Ghost Recon Wildlands almıştım. Size mail ve şifre veriyorlar. Sonra hesabınıza girdiğinizi doğruluyorsunuz ve satış gerçekleşiyor. Anladığım kadarıyla hesaplar çalıntı. Çünkü mail değiştiremiyoruz. Bu yüzden siteyi önermiyorum. Çalıntı korsan oyundan da beter bir şey. Aynı zamanda hesabı 5 kere değiştirmek zorunda kaldım. Nedeni verdikleri hesabın şifresi değiştiriliyor. Yani çalıntı işini geçin bir hesapla 3 gün falan oynayabilirsiniz. Bu yüzden senaryo modunda ilerleyemezsiniz ve online bir oyun için herhangi bir oyun içi alım yapamazsınız.
 
Site yasal değil ve farklı bir Rus uzantılı siteden daha ucuza alıp daha pahalıya satıyor ve tekrar ediyorum yasal bir servis değil ayrıca garantisi yok 3 gün sonra hesap uçabilir.
 
Böyle sitelere güvenmeniz doğru değil. Aynısı 3-4 sene önce başıma geldi. Minecraft oynuyordum o zamanlar ve premiumu ucuza almak istemiştim. Maalesef hesabın eski sahibi geri aldı ve site bana kanıtım olmadığı için yeni hesap vermemişti :D
Sitenin müşteri desteği ile konuştum aynen bu şekilde dediler zaten bu sitelerin cevapları aynı.
Ekran Alıntısı.PNG
1.PNG
 
Bu siteden 6 adet GTA 5 hesabı aldım. 2 tane hesap geri alındı bildirdim yenileri verildi ve özür niyetine Uplay hesabı verdiler. Hesaptan Far cry 4, crew filan çıkmıştı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı