Tırnağım Düştü Ne Yapmam Lazım?

Ayak baş parmağımın tırnağı düşmüştü maçtan sonra benim, 1-2 aya normal bir şekilde acısız uzamaya başladı tekrar. Pek endişelenilecek bir durum değil diyebilirim ama tedbir amaçlı bir doktora görünün derim.
Tamamdır bir miktar bekleyeceğim eğer sorun olduğunu düşünürsem doktora mutlaka gideceğim.
 
Yok orada tırnak meselesi olarak örnek gösterdim hocam kendimden. :) Tırnak önemli bir şey. Doktora gidin. Enfeksiyon kapmaz ama kapabilir de. :) Doktor daha net bir şey der biz diyemeyiz. Acı sızı yok diyorsunuz ama ilerleyen saatlerde belki olabilir. Yine de dediğim gibi bir doktora görünmeniz de fayda var.
Tamamdır gelince anneme danışacağım gelince buraya not düşer gelişmeyi yazarım.
Siyahlaşıp düşmeseydi sıkıntıydı. O zaman çektirmek zorunda bile kalabilirdin.
29 Yaşında bir abim 32 Yaşında bir abim var annem anlatırdı 29 Yaşındaki abiminde 13-14 yaşlarında tırnağı böyle olmuş o çektirmiş 2aya geri çıkmış.
 
Orayı Sargı Beziyle Sar. Enfeksiyon kapmaması lazım.
Tamamdır teşekküler gerçekten aklıma gelmemişti (ironi veya dalga değil gerçekten gelmedi) hemen sarmaya gidiyorum isterseniz bilgi olarak söyleyeyim sol serçe tırnağıda düşmüş yeni farkettim ikisinide sarıyorum fakat acı sızı şişlik kızarma kan hiçbirşey yok neyse ben sarıyorum siz yazabilirsiniz.
 
Selamlar, yaklaşık 4 aydır "nike Air monarch" giyiyorum ve ayak serçe parmaklarıma vuruyor.
Neyse yine bir gün eve geldim yanlışlıkla ayakkabı vurmasının üzerine serçe parmağımı çok sağlam şekilde koltuğa vurdum.
3 haftadır morarıktı artık siyaha dönmeye başlamıştıki şu anda tırnağım çıktı çok küçük en uç parçalar duruyor.
İnternette okuduklarıma göre normalmiş geri uzarmış şu an bir acı hissetmiyorum.
Sizce normal mi ve sağlık kuruluşuna gitmeli miyim?

Geçmiş olsun. Tırnak batması var dı bende de. Morarıyor, kızarıyor canımı yakıyordu. En sonunda ameliyatla aldılar. Çeşitli kremler ve tentürdiyot vermişlerdi enfeksiyon kapmasın diye. Size söyleyeyim sakın krem ve tentürdiyot sürdükten sonra pamuk, bez sarmayın. Çıkarırken canınız çok yanıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı