Tırnak Batması

AhmetAsdemir

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar benim ayağımda ve elimde var bu sorun. Tırnağımı kestirdim ama doktor yanlış tarafı kesmiş Neyse konuya geliyorum buna bir çözüm var mı ? Arkadaşım pamuk koy dedi, biri sabunlu soya koy dedi.

Sizin öneriniz nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eldeki sorun nasıl çözülebilir bilmiyorum. Ayak tırnaklarını düz kesmelisin ve dibinden kesmemelisin. Aynı sorunu bende yaşadım, bir kaç ay içerisinde geçti bu yöntem ile.

tırnak batması 20 - 30 dkk lik ameliyat tırnağın durumuna göre keserler veya çekerler ama iğne vurdukları için bişey hissetmezsiniz (iğne acıtır) iltihaplı yeri yararlar mikrobunu temizleyip 2,3 dikis atarlar hemen 2-3 saat sonra hastaneden taburcu olursunuz 2 veya 3 günde bir pansuman olmaya gidersiniz

Tırnağım batan tarafını kaldırıp altına pamuk sıkıştırarak çözüme ulaştım ben. Tek yapacağın şey pamuğu sıkıştırdıktan sonra uzayarak etten çıkmasını beklemek.
Bunu kesinlikle deneyin. 1 Hafta boyunca kalsın. Başıma yaklaşık 3 defa geldi ve bu şekilde atlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…