Tırnak Batması

AhmetAsdemir

Hectopat
Katılım
8 Nisan 2015
Mesajlar
281
Makaleler
3
Arkadaşlar benim ayağımda ve elimde var bu sorun. Tırnağımı kestirdim ama doktor yanlış tarafı kesmiş :cry: Neyse konuya geliyorum buna bir çözüm var mı ? Arkadaşım pamuk koy dedi, biri sabunlu soya koy dedi.

Sizin öneriniz nedir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
tırnak batması 20 - 30 dkk lik ameliyat tırnağın durumuna göre keserler veya çekerler ama iğne vurdukları için bişey hissetmezsiniz (iğne acıtır) iltihaplı yeri yararlar mikrobunu temizleyip 2,3 dikis atarlar hemen 2-3 saat sonra hastaneden taburcu olursunuz 2 veya 3 günde bir pansuman olmaya gidersiniz
 
Tırnağım batan tarafını kaldırıp altına pamuk sıkıştırarak çözüme ulaştım ben. Tek yapacağın şey pamuğu sıkıştırdıktan sonra uzayarak etten çıkmasını beklemek.
Bunu kesinlikle deneyin. 1 Hafta boyunca kalsın. Başıma yaklaşık 3 defa geldi ve bu şekilde atlattım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı