Tişört alınacak yer önerisi

modric

Decapat
Daha fazla  
Baskılı ama baskısı çok abartı olmayan, düz loose fit tişörtler arıyorum ama bazıları ya çok kalitesiz duruyor ya tasarımı kötü. Beğendiğim 2 3 tshirt de çok pahalı. Tshirt bakacağım site/mağaza önerisi olan var mı? Dediğim gibi abartılı olmayacak şekilde baskılı tshirtler lazım abartıdan kastım sırtı komple kamplayan tasarımlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka beni kız arkadaşım götürdü ürünleri bayağı kaliteli kaliteye göre de uygun sayılır ayrıca modellerde güzel bence.

İlk defa duydum markayı böyle diyorsan güvenilirdir herhalde kaliteden kastın ne mesela rahat anlamında mı?

H&M, Pull and Bear, Bershka, hypetr öneririm.

Berhska tasarımlar çöp Pull and Bear güzel olanlar pahalı 1K tshirte versem gider Nike alırım zaten biraz daha koyar. Diğerlerine bakayım.

İlk defa duydum markayı böyle diyorsan güvenilirdir herhalde kaliteden kastın ne mesela rahat anlamında mı?

Kanka hem rahat hem de kumaş olarak hissiyatı çok güzel ben swetlerine bayılıyorum öyle çok desenli şeyler sevmem ama bu sitede güzel şeyler var ilk defa duymanda bu sitedekiler depo olarak satış yapıyor markalarla anlaşmalı sadece Ankara ulusta mağazaları var o kadar.

1746112660649.jpeg

İçi polar kanka bunun 300TL'ye aldım mesela 3 ay önce falan direkt mağazasından.

Kanka hem rahat hem de kumaş olarak hissiyatı çok güzel ben swetlerine bayılıyorum öyle çok desenli şeyler sevmem ama bu sitede güzel şeyler var ilk defa duymanda bu sitedekiler depo olarak satış yapıyor markalarla anlaşmalı sadece Ankara ulusta mağazaları var o kadar.

Eki Görüntüle 2481950

İçi polar kanka bunun 300TL'ye aldım mesela 3 ay önce falan direkt mağazasından.

Bir inceleyeyim ben siteyi eyvallah.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı