Erkek T-shirt Modelleri | Sokak Tarzı | Sokak Butik
Erkek t-shirt modellerini Sokak Butik’te keşfedin! Tarzınıza uygun, kaliteli ve uygun fiyatlı seçeneklerle şimdi alışverişe başlayın!www.sokakbutik.com
Hocam bu siteye bakabilirsiniz kumaş kalitesi gayet iyi ayrıca sever misiniz bilimiyorum ama oversize ürünler de var göz gezdirebilirsiniz.
Ek olarak aşağıdaki 2 ürünü önerebilirim siyahını aldım solma yapmadı.
En Trend Erkek , Kadın Giyim ve Aksesuar Çeşitleri | Sokak Butik
Trend tasarımlar, en güzel kadın ve erkek kıyafetleri, aksesuar modelleri burada! Aradığınız ürünü en uygun fiyatla satın almak için tıklayın!www.sokakbutik.com
En Trend Erkek , Kadın Giyim ve Aksesuar Çeşitleri | Sokak Butik
Trend tasarımlar, en güzel kadın ve erkek kıyafetleri, aksesuar modelleri burada! Aradığınız ürünü en uygun fiyatla satın almak için tıklayın!www.sokakbutik.com
Hocam tişörtlere biraz baktım güzeller. Siz hiç aldınız mı?
Ben oversize olmayan baskılı ve düz renk ürünlerden iki tane sipariş verdim. 1 hafta kullanıp beğenirsem geri kalanı sipariş vereceğim. Ürünler gelince deneyimlerimi yazabilirim.
Çoğu ürün oversize ve bana oversize olmadığı için çok beğendiğim ürünleri alamıyorum. Mesela night baskılı ürünü alıp sabah giymek gibi planlarım vardı ama yapamadım.Hangi ürünleri aldınız hocam?
Ben de tshirt arayışı içindeydim fakat o kadar çok seçenek var ki seçemedim.Çoğu ürün oversize ve bana oversize olmadığı için çok beğendiğim ürünleri alamıyorum. Mesela night baskılı ürünü alıp sabah giymek gibi planlarım vardı ama yapamadım.
404 - Hata | Sokak Butik - Sokağın Kalbi Burada Atıyor !
Sokak Butik, erkek ve kadın giyim olarak en uygun fiyatlarla, yüksek kalitede, yüzlerce farklı modelleri ile satışta.www.sokakbutik.com
Sokak Butik, erkek ve kadın giyim olarak en uygun fiyatlarla, yüksek kalitede, yüzlerce farklı modelleri ile satışta.www.sokakbutik.com
Ürünlerin açıklamasında cm olarak bedenleri yazıyor. Ben kendi kıyafetlerimi ölçerek uzunlukları karşılaştırıp öyle sipariş verdim. Farklı yerlerde beden kısmı farklı olduğu için cm olarak bakmak daha mantıklı.Sizce oversize alırken bir beden büyük alsam sıkıntı olur mu?