Tissot PRC 100 Solar Quartz 39mm alınır mı?

Ukalalıkla ne alakası var? Görüşümü söyledim. Saat benim için tak - unuttur. İsteyen / ilgi duyan otomatik alabilir. Sunduğunuz argümanlar otomatik saat hakkında görüş değiştirmeye yeterli değil. 2007 senesinde aldığım quartz saat hala tıkır tıkır çalışıyor. Modeli beğendiğim için geçen hafta Tissot PR100 aldım.

Attığınız PRX pilli, zaten hiç beğenmediğim bir model olduğu için bir şey diyemeyeceğim, sizin zevkiniz. Alım şartlarını okuyunuz Sahibinden, günün sonunda siz yapacaksınız alışverişi. Siz onay vermeden para karşı tarafa geçmiyor, önden ilanda sorabilirsiniz saatçiye göstereceğim diye.

Benim yönlendirmemle spesifik olarak bir ilana yönelmeyin yani demek istediğim, beğenip almak sizin kararınız olmalı. Ben size düşünce yapısını söyledim kullanabileceğiniz.

Hocam tekrardan merhaba yine rahatsız ettim kusura bakmayın tissot prx 80 otomatik alacağım, Konyalı saatden 37bin gördüm sıfırını daha ucuz bir yerde bulabilir miyim?

Hocam tekrardan merhaba yine rahatsız ettim kusura bakmayın tissot prx 80 otomatik alacağım, Konyalı saatden 37bin gördüm sıfırını daha ucuz bir yerde bulabilir miyim?
Yurt dışından ya da yurt dışından getirip sahibinden üzerinden satanlardan bulabilirsiniz. 30 bin lira civarına satılıyordu ama tanıdığınıza getirtmeniz gerekecek.

Yurt dışından ya da yurt dışından getirip sahibinden üzerinden satanlardan bulabilirsiniz. 30 bin lira civarına satılıyordu ama tanıdığınıza getirtmeniz gerekecek.

İsviçre tissot mağazasında da 35 bine satılıyor yaklaşık TL'ye çevirince daha ucuz nerede vardır

İsviçre tissot mağazasında da 35 bine satılıyor yaklaşık TL'ye çevirince daha ucuz nerede vardır
Oradan almıyor çoğu kişi zaten. Bizde nasıl bir şeyin ucuz olduğu yeri araştırıp alıyorsanız orada da öyle yapıyor insanlar. İngilizce aratırsanız yabancı siteler çıkacaktır Avrupa içerisinde satış yapan, o da sizin araştırıp bulmanız gereken bir şey, benim söylememle alır da sorun yaşarsanız doğru olmaz.

Ama emin olun o fiyata almıyor kimse yurt dışında, çok çok daha ucuza alıyorlar. Bizim ülkede İsviçre saatleri her yerde aynı fiyat gibi saçma sapan bir söylem var, zerre doğruluğu olmayan. Yarı fiyatına Hamilton Khaki Mechanical aldı bir tanıdığım fiziksel olarak Almanya'da bir butikten. Sıfır ve resmi garantili.

Tanıdığınızın olduğu ülkedeki saat satan butikleri aratıp bulabilirsiniz.

Anladım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…