Titan Fenrir CPU soğutucu aldım

beGi

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2013
Mesajlar
572
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar;

Daha önce açtığım konuda CPU soğutucu alacağımı belirtmiştim. Gaziantep'ten bir arkadaş ile Akasa Venom için anlaşmıştım fakat arkadaşın vazgeçmesi üzerine aramaya devam ettim. Bu gün TITAN Fenrir soğutucuyu aldım. İlk başta stok fanı sökmek gerçekten çok zordu parmaklarımın ucunu hissetmiyorum hala. Ayakları içlerinden kırıldığı için ince bir demir çubukla içeriden müdahale ederek açtım. Bu sorunu hallettikten sonra bin bir zorlukla soğutucuyu takabildim. Daha sonra ramleri takmayı unuttuğumu fark ettim söktüm tekrar tekrar taktım derken iyice bezdim. En sonunda sıkıntısız bir şekilde bitirdim. Ekran kartı oyunlarda baya ısındığı için içeride ki havadan CPU da nasibini alıyordu. Şuan değerler oldukça düşük. Birazdan stres testi yapacağım sonuçları gene buraya eklerim. Fotoğraflara geçeyim.

IMG144.jpg


Not: Diğer çektiğim fotoğrafları yükleyemiyorum. Boyut büyük hatası alıyorum.

Aidata64 altı buçuk dakikalık stres test sonucu :

stabilitytest.png



stabilitytest2.png
IMG144.jpg


Soğutucunun fanı 2400 RPM ile 2350 RPM arası değişiyor. GPU fanı ise 3400 ile 3500 RPM arası değişiyor %100'de çalıştıkları zaman. En güzel tarafı testi durdurur durdurmaz değerler hemen 30 dereceye düşmesi.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı