Yama için elinize kolunuza sağlık oyunu indirdim ama daha oynamak istemiyorum biraz bakınıp çıktım daha vakit istiyor oynadığım süreçte de bir sıkıntı olmadı epic games
Birde ricam olacak senden " surroundead " diye bir oyun var Türkçe yama ihtimali olur mu ? Eğer el atarsan çok sevinirim şimdiden sağolasın..

Öncelikle rica ederiz. Oyun konusunda bende katılıyorum sana, oyunu oynamak için biraz daha geçmesi lazım. Çevirirken bile textte orijinal dosyadaki kod bozukluklarını gördük. Eksik şeyler de çok fazla ve oyunda hatalar var. Oyunu adam akıllı oynamak için biraz daha güncelleme alması lazım. Oyunun potansiyeli var ama umarım güncelleyip, hataları giderirler. Müsait olursak bakmaya çalışırız.

Israrcı olmak istemem ama dediğim oyuna bakarsanız survival bir oyun çok fazla metin yok ama keyifli bu türü seven arkadaşlar varsa kesinlikle şans vermeli deyip kaçıyorum

selamlar, çeviri için teşekkürler ama yamayı kurunca oyun işi konuşma sesleri gelmiyor anlatıcı sesi falan, neden olabilir acaba? yamayı kaldırınca geliyor ses

selamlar, çeviri için teşekkürler ama yamayı kurunca oyun işi konuşma sesleri gelmiyor anlatıcı sesi falan, neden olabilir acaba? yamayı kaldırınca geliyor ses
Öyle bir problem yoktu. Oyunu hangi platformdan oynuyorsun, ona göre bir test etmeye çalışırım tekrar

Hocam bu oyunada güncelleme geldi yamaya tekrar bakar mısın siz yükleyince başlayacağım oyuna
Tamamdır, yakın zamanda bakmaya çalışırım.

Türkçe Yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte oyunun son sürümüne güncellenmiş olup, yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…