Titan Quest 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Yapay Zeka Çevirisi)

Eki Görüntüle 2548236

Yama Bilgileri:

Türkçe Yama bütün sürümlerle uyumludur.
Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır.
Türkçe Yama Düzenlenmiş yapay zeka çevirisidir.
Türkçe Font eklenmiştir.

Emeği Geçenler

VolkTyson / Indra

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki TitanQuest2_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz.

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza gelfarklı bir menü çıkıyorebilirsiniz.

NOT 2 : Windows Defender veya Virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Oyun içinde gördüğünüz hatalı bir yer veya düzeltmemizi istediğiniz yerleri bizlere bildirirseniz, düzenleyip tekrardan güncelleme veririz.

Türkçe Yama V1 Link:
İndir

VirusTotal Link:
VirüsTotal

Oyun İçi Görseller

Eki Görüntüle 2548235Eki Görüntüle 2548234Eki Görüntüle 2548233Eki Görüntüle 2548232
Yama için elinize kolunuza sağlık oyunu indirdim ama daha oynamak istemiyorum biraz bakınıp çıktım daha vakit istiyor oynadığım süreçte de bir sıkıntı olmadı epic games
Birde ricam olacak senden " surroundead " diye bir oyun var Türkçe yama ihtimali olur mu ? Eğer el atarsan çok sevinirim şimdiden sağolasın..

Yama için elinize kolunuza sağlık oyunu indirdim ama daha oynamak istemiyorum biraz bakınıp çıktım daha vakit istiyor oynadığım süreçte de bir sıkıntı olmadı epic games
Birde ricam olacak senden " surroundead " diye bir oyun var Türkçe yama ihtimali olur mu ? Eğer el atarsan çok sevinirim şimdiden sağolasın..
Öncelikle rica ederiz. Oyun konusunda bende katılıyorum sana, oyunu oynamak için biraz daha geçmesi lazım. Çevirirken bile textte orijinal dosyadaki kod bozukluklarını gördük. Eksik şeyler de çok fazla ve oyunda hatalar var. Oyunu adam akıllı oynamak için biraz daha güncelleme alması lazım. Oyunun potansiyeli var ama umarım güncelleyip, hataları giderirler. Müsait olursak bakmaya çalışırız.

Öncelikle rica ederiz. Oyun konusunda bende katılıyorum sana, oyunu oynamak için biraz daha geçmesi lazım. Çevirirken bile textte orijinal dosyadaki kod bozukluklarını gördük. Eksik şeyler de çok fazla ve oyunda hatalar var. Oyunu adam akıllı oynamak için biraz daha güncelleme alması lazım. Oyunun potansiyeli var ama umarım güncelleyip, hataları giderirler. Müsait olursak bakmaya çalışırız.
Israrcı olmak istemem ama dediğim oyuna bakarsanız survival bir oyun çok fazla metin yok ama keyifli bu türü seven arkadaşlar varsa kesinlikle şans vermeli deyip kaçıyorum :)

selamlar, çeviri için teşekkürler ama yamayı kurunca oyun işi konuşma sesleri gelmiyor anlatıcı sesi falan, neden olabilir acaba? yamayı kaldırınca geliyor ses

Hocam bu oyunada güncelleme geldi yamaya tekrar bakar mısın siz yükleyince başlayacağım oyuna :)
Tamamdır, yakın zamanda bakmaya çalışırım.

Türkçe Yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte oyunun son sürümüne güncellenmiş olup, yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı